Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : [102] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 102
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Розробка технології м’ясопродуктів з використанням структуроутворювачів тваринного походженняДроменко, О.Б.; Жилін, І.Г.
2022Застосування методів математичного моделювання при проектуванні рецептур багатокомпонентних м’ясних напівфабрикатів з оптимізованим амінокислотним складомДроменко, О.Б.; Зутікова, Д.В.
2022Удосконалення технології виробництва заморожених напівфабрикатів із м’яса птиціЖелєва, Т.С.; Чернишов, С.О.
2022Заморожені напівфабрикати з м’яса та особливості їх ринкуЖелєва, Т.С.; Калюжна, Ю.С.
2022Сучасні шляхи підвищення ресурсного потенціалу м'ясопереробної галузіГринченко, Н.Г.; Криштопа, І.О.
2022Розробка технології м’ясних рестуктурованих напівфабрикатівГринченко, Н.Г.; Катриченко, Р.О.
2022Застосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробівГринченко, Н.Г.; Воробйов, Д.Г.
2022Обґрунтування системного підходу для розробки збагачених м’ясопродуктівБольшакова, В.А.; Ключка, Д.І.; Головнін, О.В.
2022Забезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринкахБольшакова, В.А.; Гончаренко, В.М.; Іванісенко, І.О.
2022Реологічні характеристики м'ясних посічених напівфабрикатів, збагачених на біоорганічні сполуки йодуГоловко, Т.М.; Хабенко, У.В.
2022Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукціїГоловко, Т.М.; Гулага, Д.В.
2022Дослідження міцності армуючих швів склеєних кишкових оболонокОнищенко, В.М.; Старченко, А.С.; Фесунов, Д.С.
2022Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонкахОнищенко, В.М.; Музика, В.Г.; Альошичев, І.В.
2022Роль збагачення хлібобулочних виробів вітамінамиЧуйкова, С.В.; Павленко, Є.О.
2022Технологія медово-житньої закваскиКравченко, М.Ф.; Романовська, О.Л.
2022Перспективи використання насіння олійних культур у технології грильяжних цукерокСова, Н.А.; Коваленко, Н.В.
2022Розробка рецептури хлібних паличок з нетрадиційної сировиниВарибрус, В.П.; Туз, Н.В.; Сівохіна, Д.Д.
2022Концепція макаронних виробів з борошна амарантаКалина, В.С.; Родигін, О.А.
2022Перспектива використання нутового борошна для приготування хлібаПусікова, О.А.; Мороз, В.О.
2022Розробка технології замороженого напівфабрикату із дріжджового тіста з начинкоюНовік, Г.В.; Макаренко, Д.А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 102