Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 102
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Розробка технології м’ясопродуктів з використанням структуроутворювачів тваринного походження | Дроменко, О.Б.; Жилін, І.Г. |
2022 | Застосування методів математичного моделювання при проектуванні рецептур багатокомпонентних м’ясних напівфабрикатів з оптимізованим амінокислотним складом | Дроменко, О.Б.; Зутікова, Д.В. |
2022 | Удосконалення технології виробництва заморожених напівфабрикатів із м’яса птиці | Желєва, Т.С.; Чернишов, С.О. |
2022 | Заморожені напівфабрикати з м’яса та особливості їх ринку | Желєва, Т.С.; Калюжна, Ю.С. |
2022 | Сучасні шляхи підвищення ресурсного потенціалу м'ясопереробної галузі | Гринченко, Н.Г.; Криштопа, І.О. |
2022 | Розробка технології м’ясних рестуктурованих напівфабрикатів | Гринченко, Н.Г.; Катриченко, Р.О. |
2022 | Застосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробів | Гринченко, Н.Г.; Воробйов, Д.Г. |
2022 | Обґрунтування системного підходу для розробки збагачених м’ясопродуктів | Большакова, В.А.; Ключка, Д.І.; Головнін, О.В. |
2022 | Забезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринках | Большакова, В.А.; Гончаренко, В.М.; Іванісенко, І.О. |
2022 | Реологічні характеристики м'ясних посічених напівфабрикатів, збагачених на біоорганічні сполуки йоду | Головко, Т.М.; Хабенко, У.В. |
2022 | Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції | Головко, Т.М.; Гулага, Д.В. |
2022 | Дослідження міцності армуючих швів склеєних кишкових оболонок | Онищенко, В.М.; Старченко, А.С.; Фесунов, Д.С. |
2022 | Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках | Онищенко, В.М.; Музика, В.Г.; Альошичев, І.В. |
2022 | Роль збагачення хлібобулочних виробів вітамінами | Чуйкова, С.В.; Павленко, Є.О. |
2022 | Технологія медово-житньої закваски | Кравченко, М.Ф.; Романовська, О.Л. |
2022 | Перспективи використання насіння олійних культур у технології грильяжних цукерок | Сова, Н.А.; Коваленко, Н.В. |
2022 | Розробка рецептури хлібних паличок з нетрадиційної сировини | Варибрус, В.П.; Туз, Н.В.; Сівохіна, Д.Д. |
2022 | Концепція макаронних виробів з борошна амаранта | Калина, В.С.; Родигін, О.А. |
2022 | Перспектива використання нутового борошна для приготування хліба | Пусікова, О.А.; Мороз, В.О. |
2022 | Розробка технології замороженого напівфабрикату із дріжджового тіста з начинкою | Новік, Г.В.; Макаренко, Д.А. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 102