Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13910
Title: | Застосування методів математичного моделювання при проектуванні рецептур багатокомпонентних м’ясних напівфабрикатів з оптимізованим амінокислотним складом |
Authors: | Зутікова, Д.В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Дроменко, О.Б. |
Keywords: | математичне моделювання;методи математичного моделювання;проектування;рецептури;багатокомпонентні м’ясні напівфабрикати;амінокислотний склад |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Зутікова Д. В. Застосування методів математичного моделювання при проектуванні рецептур багатокомпонентних м’ясних напівфабрикатів з оптимізованим амінокислотним складом / наук. керівник Дроменко О.Б. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 59. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13910 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zutikova_stor59_2022.pdf | 154.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.