Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13192
Назва: | Спосіб отримання хліба особливого вищого ґатунку |
Автори: | Перцевий, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Поліщук, Галина Євгеніївна Кузнецова, Тетяна Олегівна Крапівницька, Ірина Олексіївна Хомічак, Любомир Михайлович Бідюк, Дмитро Олегович Перцевий, Микола Федорович Дроменко, Олена Борисівна Чаговець, Віта Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Міцкевич, Тадеуш Владиславович |
Дата публікації: | 10-лип-2012 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання хліба особливого вищого ґатунку. Патент України на корисну модель № 71402, МПК A23L 1/31 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Г. Є. Поліщук, Т. О. Кузнецова, І. О. Крапівницька, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, О. Б. Дроменко, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00175. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с. |
Серія/номер: | 11;71402 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання м'ясного хліба особливого вищого ґатунку включає приготування м'ясної сировини, яка містить яловичину жиловану вищого ґатунку і свинину жиловану напівжирну, здрібнювання, соління, кутерування фаршу, внесення шпику хребтового, меланжу, води для гідратації, солі кухонної харчової, цукру, прянощів, концентрату ядра волоського горіха, який додається в процесі кутерування фаршу у кількості 1,5…3,0 %, формування хлібів, запікання, охолодження. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13192 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
71402.pdf | 156.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.