Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13155
Название: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Авторы: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Головко, Микола Павлович
Дроменко, Олена Борисівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Міцкевич, Тадеуш Владиславович
Дата публикации: 10-июл-2012
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71390, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, М. П. Головко, О. Б. Дроменко, Л. О. Чуйко, Т. О. Кузнецова, Л. М. Хомічак, Г. Є. Поліщук, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00156. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.
Серия/номер: 11;71390
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру кисломолочного нежирного з сіллю плавильною та жировим компонентом. При цьому в сир додають смакоароматичні добавки та сухе знежирене молоко. Потім здійснюють плавлення суміші. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, а як сіль плавильну використовують триполіфосфат натрію. Для надання текстури вносять розчин карагенану.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13155
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
71390.pdf153.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.