Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13132
Назва: Спосіб заморожування напівфабрикатів баклажанів
Автори: Семенюк, Дмитро Павлович
Петренко, Олена Володимирівна
Куценко, Віктор Анатолійович
Дата публікації: 25-тра-2012
Бібліографічний опис: Спосіб заморожування напівфабрикатів баклажанів. Патент України на корисну модель № 70171, МПК A23B 7/04 (2006.01). Д. П. Семенюк, О. В. Петренко, В. А. Куценко. № u 2011 14557. Заявл. 08.12.2011. Опубл. 25.05.2012, Бюл.№ 10. 4 с.
Серія/номер: 11;70171
Короткий огляд (реферат): Спосіб заморожування напівфабрикатів баклажанів включає сортування, очищення, миття та нарізання скибочками. Потім попередньо підготовлені баклажани обжарюють з обох сторін контактним способом та заморожують.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13132
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
70171.pdf207.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.