Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13132
Назва: | Спосіб заморожування напівфабрикатів баклажанів |
Автори: | Семенюк, Дмитро Павлович Петренко, Олена Володимирівна Куценко, Віктор Анатолійович |
Дата публікації: | 25-тра-2012 |
Бібліографічний опис: | Спосіб заморожування напівфабрикатів баклажанів. Патент України на корисну модель № 70171, МПК A23B 7/04 (2006.01). Д. П. Семенюк, О. В. Петренко, В. А. Куценко. № u 2011 14557. Заявл. 08.12.2011. Опубл. 25.05.2012, Бюл.№ 10. 4 с. |
Серія/номер: | 11;70171 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб заморожування напівфабрикатів баклажанів включає сортування, очищення, миття та нарізання скибочками. Потім попередньо підготовлені баклажани обжарюють з обох сторін контактним способом та заморожують. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13132 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
70171.pdf | 207.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.