Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12054
Назва: | Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів |
Автори: | Янчева, Марина Олександрівна Желєва, Тетяна Сергіївна Гринченко, Ольга Олексіївна Большакова, Вікторія Анатоліївна Гринченко, Наталія Геннадіївна |
Дата публікації: | 12-січ-2015 |
Бібліографічний опис: | Патент України на корисну модель № 95892, A23B 4/06. Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів / Янчева М.О., Желєва Т.С., Гринченко О.О., Большакова В.А., Гринченко Н.Г. - № u 2014 08187. Заявл. 21.07.2014. Опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с. |
Серія/номер: | 11;95892 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає підготовку м'ясної сировини, приготування фаршу, формування, пакування, заморожування та зберігання, причому на стадії приготування фаршу додатково вводять в сухому вигляді суміш кріопротекторну "KrioMeat" CK 002 у кількості 1,5…2,5 % до маси м'ясної сировини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12054 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
95892.pdf | 152.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.