Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12054
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorГринченко, Наталія Геннадіївна-
dc.date.accessioned2022-11-04T08:36:58Z-
dc.date.available2022-11-04T08:36:58Z-
dc.date.issued2015-01-12-
dc.identifier.citationПатент України на корисну модель № 95892, A23B 4/06. Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів / Янчева М.О., Желєва Т.С., Гринченко О.О., Большакова В.А., Гринченко Н.Г. - № u 2014 08187. Заявл. 21.07.2014. Опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12054-
dc.description.abstractСпосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає підготовку м'ясної сировини, приготування фаршу, формування, пакування, заморожування та зберігання, причому на стадії приготування фаршу додатково вводять в сухому вигляді суміш кріопротекторну "KrioMeat" CK 002 у кількості 1,5…2,5 % до маси м'ясної сировини.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;95892-
dc.titleСпосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
95892.pdf152.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.