Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12054
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Большакова, Вікторія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Наталія Геннадіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-04T08:36:58Z | - |
dc.date.available | 2022-11-04T08:36:58Z | - |
dc.date.issued | 2015-01-12 | - |
dc.identifier.citation | Патент України на корисну модель № 95892, A23B 4/06. Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів / Янчева М.О., Желєва Т.С., Гринченко О.О., Большакова В.А., Гринченко Н.Г. - № u 2014 08187. Заявл. 21.07.2014. Опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12054 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає підготовку м'ясної сировини, приготування фаршу, формування, пакування, заморожування та зберігання, причому на стадії приготування фаршу додатково вводять в сухому вигляді суміш кріопротекторну "KrioMeat" CK 002 у кількості 1,5…2,5 % до маси м'ясної сировини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;95892 | - |
dc.title | Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.