Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11116
Название: Застосування математичних методів для визначення раціональних режимів екстракції інгібітору панкреатичної амілази
Авторы: Крусір, Г. В.
Василів, О. Б.
Кушнір, Н. А.
Ключевые слова: інгібітор панкреатичної амілази;борошенце вівса;екстракти;біологічно активні добавки
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Крусір Г. В., Василів О. Б., Кушнір Н. А. Застосування математичних методів для визначення раціональних режимів екстракції інгібітору панкреатичної амілази. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 558-563.
Краткий осмотр (реферат): Показано можливість отримання з борошенець вівса інгібітору панкреатичної амілази, придатного до застосування в складі біологічно активних добавок та в харчових продуктах. За допомогою математичних методів було розраховано раціональні параметри процесу вилучення інгібітору: тривалість – 30 хв, температура – 13,4°С, гідромодуль – 7,2.
Possibility of receipt from husk of oat of inhibitor of pancreatic amylase is shown in the article, for the use in composition biologically active additions and in food products. By mathematical methods the rational parameters of process of ex traction of inhibitor were expected: duration 30 min., temperature - 13,4° C, GM - 7,2.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11116
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_88.pdf580.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.