Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11116
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрусір, Г. В.-
dc.contributor.authorВасилів, О. Б.-
dc.contributor.authorКушнір, Н. А.-
dc.date.accessioned2022-10-30T17:46:14Z-
dc.date.available2022-10-30T17:46:14Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКрусір Г. В., Василів О. Б., Кушнір Н. А. Застосування математичних методів для визначення раціональних режимів екстракції інгібітору панкреатичної амілази. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 558-563.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11116-
dc.description.abstractПоказано можливість отримання з борошенець вівса інгібітору панкреатичної амілази, придатного до застосування в складі біологічно активних добавок та в харчових продуктах. За допомогою математичних методів було розраховано раціональні параметри процесу вилучення інгібітору: тривалість – 30 хв, температура – 13,4°С, гідромодуль – 7,2.uk_UA
dc.description.abstractPossibility of receipt from husk of oat of inhibitor of pancreatic amylase is shown in the article, for the use in composition biologically active additions and in food products. By mathematical methods the rational parameters of process of ex traction of inhibitor were expected: duration 30 min., temperature - 13,4° C, GM - 7,2.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінгібітор панкреатичної амілазиuk_UA
dc.subjectборошенце вівсаuk_UA
dc.subjectекстрактиuk_UA
dc.subjectбіологічно активні добавкиuk_UA
dc.titleЗастосування математичних методів для визначення раціональних режимів екстракції інгібітору панкреатичної амілазиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_88.pdf580.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.