Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11074
Назва: Гідроліз хітину препаратами деяких гідролаз
Автори: Черно, Н. К.
Озоліна, С. О.
Гураль, Л. С.
Ключові слова: хітин;гідроліз;панкреатин;целовiридин
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черно Н. К., Озоліна С. О., Гураль Л. С. Гідроліз хітину препаратами деяких гідролаз. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 552-558.
Короткий огляд (реферат): Показано, що під дією гідролаз із неспецифічною хітинолітичною активністю (целовiридину, пепсину, панкреатину, лізоциму) на модифіковані хітин і хітин-протеїновий комплекс можна отримати водорозчинні низькомолекулярні вуглеводи. Під час одержання сполук, середній ступінь полімеризації яких наближається до двох, доцільно використовувати як гідролізуючий агент лізоцим, хiтоолігомерiв з більш високою молекулярною масою - панкреатин і целовiридин.
It is shown that by influence of hydrolytic enzymes with unspecific activity (cellovyrydyn, pepsin, pancreatine, lysozym) on the modified chitin and chitin protein complex it is possible to get water-soluble low molecular weight carbolny drates. To obtain substances with the middle degree of polymerization equal two, it is necessary to use lysozym as a hydrolytic agent, chitooligomers with higher mo lecular mass pancreatine and cellovyrydyn.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11074
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_87.pdf688.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.