Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11074
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧерно, Н. К.-
dc.contributor.authorОзоліна, С. О.-
dc.contributor.authorГураль, Л. С.-
dc.date.accessioned2022-10-29T19:03:12Z-
dc.date.available2022-10-29T19:03:12Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЧерно Н. К., Озоліна С. О., Гураль Л. С. Гідроліз хітину препаратами деяких гідролаз. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 552-558.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11074-
dc.description.abstractПоказано, що під дією гідролаз із неспецифічною хітинолітичною активністю (целовiридину, пепсину, панкреатину, лізоциму) на модифіковані хітин і хітин-протеїновий комплекс можна отримати водорозчинні низькомолекулярні вуглеводи. Під час одержання сполук, середній ступінь полімеризації яких наближається до двох, доцільно використовувати як гідролізуючий агент лізоцим, хiтоолігомерiв з більш високою молекулярною масою - панкреатин і целовiридин.uk_UA
dc.description.abstractIt is shown that by influence of hydrolytic enzymes with unspecific activity (cellovyrydyn, pepsin, pancreatine, lysozym) on the modified chitin and chitin protein complex it is possible to get water-soluble low molecular weight carbolny drates. To obtain substances with the middle degree of polymerization equal two, it is necessary to use lysozym as a hydrolytic agent, chitooligomers with higher mo lecular mass pancreatine and cellovyrydyn.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхітинuk_UA
dc.subjectгідролізuk_UA
dc.subjectпанкреатинuk_UA
dc.subjectцеловiридинuk_UA
dc.titleГідроліз хітину препаратами деяких гідролазuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_87.pdf688.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.