Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11027
Название: | Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тіста |
Авторы: | Дюкарева, Г. І. Акмен, В. О. Бєлякова, Ю. М. |
Ключевые слова: | клейковина тіста;молочний копреципітат;молоко |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дюкарева Г. І., Акмен В. О., Бєлякова Ю. М. Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 452-460. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання дослідження кількості та якості копреципітату, який використовується у вигляді добавки при замісі тіста для покращення структурно-механічних властивостей клейковини тіста. Дослідження проводились з метою визначення оптимальних режимів для виготовлення копреципітату, а також аналiзувались торговельні марки українських виробників молока. The question of research of amount and quality of coprecipitate which is used as addition is considered, at the premix of test, for the improvement of struc turally-mechanical properties of gluten of test. Researches were conducted with the purpose of determination of the optimum modes for the receipt of coprecipitate. and also the trades marks of the Ukrainian producers of milk were analysed. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11027 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_72.pdf | 889.02 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.