Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11027
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorАкмен, В. О.-
dc.contributor.authorБєлякова, Ю. М.-
dc.date.accessioned2022-10-28T19:32:59Z-
dc.date.available2022-10-28T19:32:59Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationДюкарева Г. І., Акмен В. О., Бєлякова Ю. М. Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 452-460.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11027-
dc.description.abstractРозглянуто питання дослідження кількості та якості копреципітату, який використовується у вигляді добавки при замісі тіста для покращення структурно-механічних властивостей клейковини тіста. Дослідження проводились з метою визначення оптимальних режимів для виготовлення копреципітату, а також аналiзувались торговельні марки українських виробників молока.uk_UA
dc.description.abstractThe question of research of amount and quality of coprecipitate which is used as addition is considered, at the premix of test, for the improvement of struc turally-mechanical properties of gluten of test. Researches were conducted with the purpose of determination of the optimum modes for the receipt of coprecipitate. and also the trades marks of the Ukrainian producers of milk were analysed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectклейковина тістаuk_UA
dc.subjectмолочний копреципітатuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.titleДослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_72.pdf889.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.