Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11027
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дюкарева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Акмен, В. О. | - |
dc.contributor.author | Бєлякова, Ю. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-28T19:32:59Z | - |
dc.date.available | 2022-10-28T19:32:59Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Дюкарева Г. І., Акмен В. О., Бєлякова Ю. М. Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 452-460. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11027 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання дослідження кількості та якості копреципітату, який використовується у вигляді добавки при замісі тіста для покращення структурно-механічних властивостей клейковини тіста. Дослідження проводились з метою визначення оптимальних режимів для виготовлення копреципітату, а також аналiзувались торговельні марки українських виробників молока. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of research of amount and quality of coprecipitate which is used as addition is considered, at the premix of test, for the improvement of struc turally-mechanical properties of gluten of test. Researches were conducted with the purpose of determination of the optimum modes for the receipt of coprecipitate. and also the trades marks of the Ukrainian producers of milk were analysed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | клейковина тіста | uk_UA |
dc.subject | молочний копреципітат | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.title | Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тіста | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_72.pdf | 889.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.