Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10463
Назва: Iнтенсифікація процесу зброджування пивного сусла
Автори: Дуб, В. В.
Колчін, С. М.
Ключові слова: пивне сусло;пиво;дріжджі;збродження
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дуб В. В., Колчін С. М. Iнтенсифікація процесу зброджування пивного сусла. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 267-273.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень особливостей процесiв бродіння доброджування сусла з упровадженням у виробництво нової F-чеської раси дріжджів. Розглянуто переваги використання нової раси дріжджів під час виробництва високоякісного пива.
The results of researches of wort fermentation and afterfermentation proc esses with introduction in production of new F-czech sort yeasts are offered. The advantages of new yeast sort during nigh quality beer production are inspected.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10463
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_44.pdf620.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.