Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10463
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дуб, В. В. | - |
dc.contributor.author | Колчін, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-25T16:37:04Z | - |
dc.date.available | 2022-10-25T16:37:04Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Дуб В. В., Колчін С. М. Iнтенсифікація процесу зброджування пивного сусла. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 267-273. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10463 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень особливостей процесiв бродіння доброджування сусла з упровадженням у виробництво нової F-чеської раси дріжджів. Розглянуто переваги використання нової раси дріжджів під час виробництва високоякісного пива. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of researches of wort fermentation and afterfermentation proc esses with introduction in production of new F-czech sort yeasts are offered. The advantages of new yeast sort during nigh quality beer production are inspected. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | пивне сусло | uk_UA |
dc.subject | пиво | uk_UA |
dc.subject | дріжджі | uk_UA |
dc.subject | збродження | uk_UA |
dc.title | Iнтенсифікація процесу зброджування пивного сусла | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_44.pdf | 620.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.