Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10463
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДуб, В. В.-
dc.contributor.authorКолчін, С. М.-
dc.date.accessioned2022-10-25T16:37:04Z-
dc.date.available2022-10-25T16:37:04Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationДуб В. В., Колчін С. М. Iнтенсифікація процесу зброджування пивного сусла. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 267-273.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10463-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень особливостей процесiв бродіння доброджування сусла з упровадженням у виробництво нової F-чеської раси дріжджів. Розглянуто переваги використання нової раси дріжджів під час виробництва високоякісного пива.uk_UA
dc.description.abstractThe results of researches of wort fermentation and afterfermentation proc esses with introduction in production of new F-czech sort yeasts are offered. The advantages of new yeast sort during nigh quality beer production are inspected.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпивне суслоuk_UA
dc.subjectпивоuk_UA
dc.subjectдріжджіuk_UA
dc.subjectзбродженняuk_UA
dc.titleIнтенсифікація процесу зброджування пивного суслаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_44.pdf620.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.