Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10456
Название: | Особливості організації та технічного оснащення сандвіч-барів |
Авторы: | Кононенко, Т. П. Єфімова, В. О. Золотухіна, І. В. |
Ключевые слова: | сандвіч-бар;заклади харчування;технологічне устаткування |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Кононенко Т. П., Єфімова В. О., Золотухіна І. В. Особливості організації та технічного оснащення сандвіч-барів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 255-261. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання організації в Україні закладів харчування формату сандвіч-бар. Наведено рекомендації з вибору, вимоги, технічні характеристики технологічного устаткування під час оснащення закладів цього виду. The considered questions to organizations in Ukraine enterprise feeding the format sandwich-bar. Broughted recommendations at the option, requirements, technical features of the technological equipment at equipping enterprise given type. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10456 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_42.pdf | 642.5 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.