Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10456
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кононенко, Т. П. | - |
dc.contributor.author | Єфімова, В. О. | - |
dc.contributor.author | Золотухіна, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-25T15:54:26Z | - |
dc.date.available | 2022-10-25T15:54:26Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Кононенко Т. П., Єфімова В. О., Золотухіна І. В. Особливості організації та технічного оснащення сандвіч-барів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 255-261. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10456 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання організації в Україні закладів харчування формату сандвіч-бар. Наведено рекомендації з вибору, вимоги, технічні характеристики технологічного устаткування під час оснащення закладів цього виду. | uk_UA |
dc.description.abstract | The considered questions to organizations in Ukraine enterprise feeding the format sandwich-bar. Broughted recommendations at the option, requirements, technical features of the technological equipment at equipping enterprise given type. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сандвіч-бар | uk_UA |
dc.subject | заклади харчування | uk_UA |
dc.subject | технологічне устаткування | uk_UA |
dc.title | Особливості організації та технічного оснащення сандвіч-барів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_42.pdf | 642.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.