Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10117
Название: Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмів
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Соколова, Л. М.
Погарська, В. В.
Крячко, Т. В.
Максимова, Н. П.
Ключевые слова: кріогенне заморожування;ягоди;вегетативні форми мікроорганізмів
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Соколова Л. М., Погарська В. В., Крячко Т. В., Максимова Н. П. Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 31-39.
Краткий осмотр (реферат): Науково обгрунтовано і розроблено новий низькотемпературний спосіб зниження кількості вегетативних форм мікроорганізмів під час кріогенного заморожування ягід при використаннi високих та надвисоких швидкостей заморожування. Показано, що кріогенне заморожування ягід з використанням високих (40, 100° с/хв) та надвисоких швидкостей заморожування (200, 400° с/хв) до кінцевої температури -30...-40° С приводило до значного зниження кількості вегетативних форм мікроорганізмів. Розкрито механізм цього процесу.
It is scientifically proved and developed new low-temperature a way of de crease in quantity of vegetative forms of microorganisms at cryogenic freezing of berries at use of high and ultrahigh speeds of freezing. Cryogenic freezing of berries with use high (40, 100°C/min) and ultrahigh speeds of freezing (200, 400°C/min) to final temperature -30...-40°C led to considerable decrease in quantity of vegetative forms of microorganisms and the mechanism of this process is opened.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10117
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_8.pdf783.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.