Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10117
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorСоколова, Л. М.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorКрячко, Т. В.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.date.accessioned2022-10-23T15:09:15Z-
dc.date.available2022-10-23T15:09:15Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Соколова Л. М., Погарська В. В., Крячко Т. В., Максимова Н. П. Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 31-39.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10117-
dc.description.abstractНауково обгрунтовано і розроблено новий низькотемпературний спосіб зниження кількості вегетативних форм мікроорганізмів під час кріогенного заморожування ягід при використаннi високих та надвисоких швидкостей заморожування. Показано, що кріогенне заморожування ягід з використанням високих (40, 100° с/хв) та надвисоких швидкостей заморожування (200, 400° с/хв) до кінцевої температури -30...-40° С приводило до значного зниження кількості вегетативних форм мікроорганізмів. Розкрито механізм цього процесу.uk_UA
dc.description.abstractIt is scientifically proved and developed new low-temperature a way of de crease in quantity of vegetative forms of microorganisms at cryogenic freezing of berries at use of high and ultrahigh speeds of freezing. Cryogenic freezing of berries with use high (40, 100°C/min) and ultrahigh speeds of freezing (200, 400°C/min) to final temperature -30...-40°C led to considerable decrease in quantity of vegetative forms of microorganisms and the mechanism of this process is opened.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкріогенне заморожуванняuk_UA
dc.subjectягодиuk_UA
dc.subjectвегетативні форми мікроорганізмівuk_UA
dc.titleВплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_8.pdf783.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.