Browsing by Author Щербакова, Т. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 43  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Аналіз асортименту та споживчих властивостей безалкогольних напоїв, представлених на споживчому ринку УкраїниЩербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.; Онищенко, В. М.
2019-05-15Аналіз впливу хімічного складу технологічного диму на формування якості копченої рибної продукціїХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.
2020Важливість вивчення дисципліни «Міжнародний консьюмеризм» для підготовки фахівців у сфері захисту прав споживачівХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2021Визначення масової частки антоціанів у продуктах дитячого харчуванняДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В.
2011-05-19Визначення масової частки феруму в білих виноградних винах, що реалізуються в місті Харкові.Щербакова, Т. В.; Потапов, В. О.; Гапонцева, О. В.
2009Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництваСелютіна, Г. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Щербакова, Т. В.
2019Використання інтерактивних технологій під час викладання дисципліни «Сертифікація товарів»Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В.
2012Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблукДубініна, А. А.; Щербакова, Т. В.; Попова, Т. М.; Гапонцева, О. В.
2012Дослідження кольорових характеристик білково-вуглеводних напівфабрикатів із додаванням рослинної сировиниДейниченко, Г. В.; Щербакова, Т. В.; Золотухіна, І. В.; Сефіханова, К. А.
2015Дослідження якості пасти з ківі з використанням лікарської сировиниСелютіна, Г. А.; Селютін, В. М.; Щербакова, Т. В.
2020Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якостіЩербакова, Т. В.; Хацкевич, Ю. М.; Селютіна, Г. А.
2020Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованихХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2014Звіт про науково-дослідну роботу «Товарознавча характеристика та оцінка якості коренеплодів, поширених в Україні, та формування якості продуктів їх переробки» (заключний)Селютіна, Г. А.; Потапов, В. О.; Малюк, Л. П.; Щербакова, Т. В.; Бондаренко, В. Ф.; Прибилович, Л. А.; Щербакова, І. С.; Виродова, О. В.; Агуреєва, К. А.; Нергеш, Т. П.
2017Звіт про науково-дослідну роботу «Інноваційні технології зберігання плодоовочевої сировини» (остаточний)Летута, Т. М.; Дейниченко, Г. В.; Богомолов, О. В.; Черевична, Н. І.; Щербакова, Т. В.; Віннікова, В. О.; Барна, Т. І.; Гасанова, А. Е.; Ленерт, С. О.; Березовський, Д. В.; Новікова, В.; Фролова, Т. В.; Сібірякова, К. С.; Бурча, М.; Щербак, Т. А.
2019Звіт про науково-дослідну роботу № 09-18-19 Б «Наукове обґрунтування рослинної сировини для розробки рецептурного складу продуктів з холестеринознижуючим ефектом» (остаточний)Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В.; Черевична, Н. І.; Ленерт, С. О.; Попова, Т. М.; Бєляєва, І. М.; Гершун, В. С.; Черевична, А. В.; Холодна, А. В.; Соколовська, Я. О.
2018Концепція підготовки фахівців вищої освіти в галузі товарознавстваЩербакова, Т. В.; Дейниченко, Г. В.; Селютіна, Г. А.
2011Леткі компоненти коньячних виробівСелютіна, Г. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Щербакова, Т. В.
2020Маркетингові дослідження попиту на чай у супермаркетах ХарковаЩербакова, Т. В.; Гапонцева, О. В.; Скоробогатько, В. І.
2018Маркетингові дослідження ринку фруктової консервованої продукціїЩербакова, Т. В.; Онищенко, В. М.
2013Моделювання складу сметанного соусуДьяков, О. Г.; Щербакова, Т. В.; Гапонцева, О. В.