Browsing by Author Сукманов, В. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Аналіз способів отримання вершкового маслаСукманов, В. О.; Громов, С. В.
2021Вплив параметрів процесу субкритичної водної екстракції на вилучення білку із соєвого шротуКовальчук, О. В.; Сукманов, В. О.
2019-05-15Вторинна сировина переробки сої в Україні як джерело БАР для харчової промисловостіКовальчук, О. В.; Сукманов, В. О.
2015Дослідження впливу попереднього пороутворення на тривалість процесу сушіння рибної сировиниСукманов, В. О.; Яшонков, О. А..
2021Дослідження ефективності екстрагування субкритичною водою лушпиння цибуліСукманов, В. О.; Супрун, А. В.
2023Дослідження процесів спінювання та сушіння рибної сировиниСукманов, В. О.
2012Експериментальні дослідження процесу сушіння спіненої рибної сировиниЯшонков, О. А.; Сукманов, В. О.
2021Методологія наукових дослідженьЛадика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.
2012Оптимізація параметрів процесу обробки високим тиском пасти з пряних травСукманов, В. О.; Бескровний, О. І.; Охременко, С. І.
2019-05-15Отримання кверцетиновмісних екстрактів лушпиння цибулі екстрагуванням субкритичною водоюСукманов, В. О.; Супрун, А. В.
2019Підвищення статусу наукових досліджень як умова входження харчових ЗВО України до європейського освітнього просторуСукманов, В. О.; Падалка, В. В.
2020Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренівСукманов, В. О.; Дубова, Г. Є.; Кодак, Т. С.; Зозуля, К. С.; Маметова, Я. А.
2022Сучасні досягнення харчової наукиЛадика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.
2020Экстрагування фенольних сполук із картопляної шкірки субкритичною водоюСукманов, В. О.; Скребцова, Т. О.