Issue Date | Title | Author(s) |
2011-05-19 | Аналіз способів отримання вершкового масла | Сукманов, В. О.; Громов, С. В. |
2021 | Вплив параметрів процесу субкритичної водної екстракції на вилучення білку із соєвого шроту | Ковальчук, О. В.; Сукманов, В. О. |
2019-05-15 | Вторинна сировина переробки сої в Україні як джерело БАР для харчової промисловості | Ковальчук, О. В.; Сукманов, В. О. |
2015 | Дослідження впливу попереднього пороутворення на тривалість процесу сушіння рибної сировини | Сукманов, В. О.; Яшонков, О. А.. |
2021 | Дослідження ефективності екстрагування субкритичною водою лушпиння цибулі | Сукманов, В. О.; Супрун, А. В. |
2023 | Дослідження процесів спінювання та сушіння рибної сировини | Сукманов, В. О. |
2012 | Експериментальні дослідження процесу сушіння спіненої рибної сировини | Яшонков, О. А.; Сукманов, В. О. |
2021 | Методологія наукових досліджень | Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П. |
2012 | Оптимізація параметрів процесу обробки високим тиском пасти з пряних трав | Сукманов, В. О.; Бескровний, О. І.; Охременко, С. І. |
2019-05-15 | Отримання кверцетиновмісних екстрактів лушпиння цибулі екстрагуванням субкритичною водою | Сукманов, В. О.; Супрун, А. В. |
2019 | Підвищення статусу наукових досліджень як умова входження харчових ЗВО України до європейського освітнього простору | Сукманов, В. О.; Падалка, В. В. |
2020 | Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренів | Сукманов, В. О.; Дубова, Г. Є.; Кодак, Т. С.; Зозуля, К. С.; Маметова, Я. А. |
2022 | Сучасні досягнення харчової науки | Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П. |
2020 | Экстрагування фенольних сполук із картопляної шкірки субкритичною водою | Сукманов, В. О.; Скребцова, Т. О. |