Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25558
Title: | Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренів |
Authors: | Сукманов, В. О. Дубова, Г. Є. Кодак, Т. С. Зозуля, К. С. Маметова, Я. А. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Сукманов В. О., Дубова Г. Є., Кодак Т. С., Зозуля К. С., Маметова Я. А. Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренів: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 58-60. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25558 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_35.pdf | 285.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.