Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59028
Title: | Підвищення статусу наукових досліджень як умова входження харчових ЗВО України до європейського освітнього простору |
Authors: | Сукманов, В. О. Падалка, В. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Сукманов В. О., Падалка В. В. Підвищення статусу наукових досліджень як умова входження харчових ЗВО України до європейського освітнього простору. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 245-246. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59028 |
ISBN: | 978-966-405-478-9 |
Appears in Collections: | Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_245-246.pdf | 232.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.