Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Сардаров, А. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 21
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
2021
Вакуумна вібраційна сушарка періодичної дії
Маяк, О. А.
;
Нечипоренко, І. В.
;
Сардаров, А. М.
2019
Вакуумна вібраційна сушарка безперервної дії
Черевко, О. І.
;
Сардаров, А. М.
;
Маяк, О. А.
;
Костенко, С. М.
2019
Використання системного аналізу для оптимізації тепломасообмінного обладнання
Черевко, О. І.
;
Маяк, О. А.
;
Костенко, С. М.
;
Сардаров, А. М.
2013
Вплив вібрації на вакуумне сушіння харчових продуктів
Маяк, В. І.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
2020
Вплив режимів вібраційного вакуумного сушіння на вміст бета-каротину в морквяних вичавках
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
2015
Вібраційна вакуумна сушарка для виробництва роздільних концентратів
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
2013
Дослідження реологічних властивостей роздільних пастоподібних концентратів
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
2011
Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктів
Черевко, О. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Маяк, В. І.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Русанов, І. О.
;
Романов, І. П.
2018
Залежність реологічних властивостей сухих конфітюрів від терміну зберігання
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
2012-04-25
Напрями використання нанотехнологій у харчовій промисловості
Сардаров, А. М.
2013
Обладнання будівель для довгострокового йефективногозберіганняяблук
Семенюк, Д. П.
;
Сардаров, А. М.
2014-05-22
Обґрунтування і дослідження ефективного способу виробництва високоякісних концентратів
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Сардаров, А. М.
2016
Особливості конструкції перемішуючого пристрою для інтенсифікації теплообміну у в’язких середовищах
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
2013
Перспективирозвиткувиробництвависоков'язких концентрованих харчових продуктів
Маяк, В. І.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
;
Даниленко, Д. С.
2015
Пристрій для перемішування та нагрівання в’язких харчових продуктів
Маяк, О. А.
;
Костенко, С. М.
;
Сардаров, А. М.
2013
Рівняння стаціонарного руху в’язкопластичних рідин
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
2015
Технологічні особливості виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировини
Маяк, О. А.
;
Михайлов, В. М.
;
Шершньов, Г. Г.
;
Сардаров, А. М.
2019
Удосконалення тепломасообмінного обладнання для виробництва концентратів з овочевої сировини
Маяк, О. А
;
Сардаров, А. М.
2019
Удосконалення тепломасообмінного обладнання шляхом використання системного аналізу
Черевко, О. І.
;
Маяк, О. А.
;
Костенко, С. М.
;
Сардаров, А. М.