Browsing by Author Сардаров, А. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 25  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аналіз процесу виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировиниЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.
2013Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберіганняМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2021Вакуумна вібраційна сушарка періодичної діїМаяк, О. А.; Нечипоренко, І. В.; Сардаров, А. М.
2019Вакуумна вібраційна сушарка безперервної діїЧеревко, О. І.; Сардаров, А. М.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М.
2019Використання системного аналізу для оптимізації тепломасообмінного обладнанняЧеревко, О. І.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М.
2013Вплив вібрації на вакуумне сушіння харчових продуктівМаяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.
2020Вплив режимів вібраційного вакуумного сушіння на вміст бета-каротину в морквяних вичавкахМаяк, О. А.; Сардаров, А. М.
2015Вібраційна вакуумна сушарка для виробництва роздільних концентратівМаяк, О. А.; Сардаров, А. М.
2013Дослідження реологічних властивостей роздільних пастоподібних концентратівМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2011Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктівЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Русанов, І. О.; Романов, І. П.
2018Залежність реологічних властивостей сухих конфітюрів від терміну зберіганняМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2017Звіт про науково-дослідну роботу «Удосконалення процесів виробництва сушених напівфабрикатів з рослинної сировини і апаратурного оформлення» (остаточний)Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Кіптела, Л. В.; Бабкіна, І. В.; Загорулько, О. Є.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.; Загорулько, А. М.; Сардаров, А. М.; Буєрова, І. В.; Гордієнко, І. О.; Філоненко, А. О.; Шершньов, Г. Г.; Дяченко, Н. В.; Гончаренко, В. А.
2012-04-25Напрями використання нанотехнологій у харчовій промисловостіСардаров, А. М.
2018Нові підходи до взаємодії закладів вищої освіти і підприємствМаяк, О. А.; Буєрова, І. В.; Сардаров, А. М.
2013Обладнання будівель для довгострокового йефективногозберіганняяблукСеменюк, Д. П.; Сардаров, А. М.
2014-05-22Обґрунтування і дослідження ефективного способу виробництва високоякісних концентратівМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Сардаров, А. М.
2016Особливості конструкції перемішуючого пристрою для інтенсифікації теплообміну у в’язких середовищахМаяк, О. А.; Сардаров, А. М.
2013Перспективирозвиткувиробництвависоков'язких концентрованих харчових продуктівМаяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.; Даниленко, Д. С.
2015Пристрій для перемішування та нагрівання в’язких харчових продуктівМаяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М.
2015Розробка нових високоефективних технологій виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировиниМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.