Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2021-04-08 | Визначення показників інтенсивності мікрохвильовоі обробки | Прасол, С. В.; Орлова, Т. В.; Прасол, С. О. |
2023 | Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировини | Михайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О. |
2018 | Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості харчової продукції з пряних овочів | Михайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Малько, О. М. |
2023 | Дослідження комбінованого процесу іч-жаріння у газових середовищах та його технологічних режимів | Михайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Каверін, М. С. |
2021 | Дослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукції | Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Демченко, В. О.; Прасол, С. О. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка способів та обладнання для виробництва кулінарних м`ясних виробів з додаванням рослинної сировини" (остаточний) | Михайлов, В. М.; Черевко, О. І.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Маяк, О. А.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Постаджиєв, О. І.; Лаврук, В. В.; Ібаєв, Е. Б.; Сабадаш, С. М. |
2020 | Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка способу та обладнання для виробництва напівфабрикату з плодоовочевлї сировини» (остаточний) | Михайлов, В. М.; Загорулько, О. Є.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.; Маяк, О. А.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Карпенко, Л. К.; Нечипоренко, І. В.; Гордієнко, І. О.; Лаврук, В. В.; Ібаєв, Е. Б.; Мельник, М. І.; Чорнецький, Є. М. |
2019 | Звіт про науково-дослідну роботу «Удосконалення процесів теплової обробки харчової продукції з використанням електрофізичних методів» (остаточний) | Черевко, О. І.; Бабкіна, І. В.; Михайлов, В. М.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Карпенко, Л. К.; Буєрова, І. В.; Гордієнко, І. О.; Козін, С. М. |
2019 | Комбіновані способи теплової обробки харчових напівфабрикатів | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І.В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В. |
2020 | Компетентнісний підхід до організації синергетичних методів навчання у вищій освіті | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В. |
2019 | Комунікаційні технології в освітньому процесі закладів вищої освіти | Прасол, С. В.; Шевченко, А. О. |
2019 | Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуванням | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О. |
2022 | Математична модель НВЧ-обробки пастило-мармеладних виробів | Михайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Демченко, В. О. |
2023 | Обладнання для переробки рослинної сировини з електроконтактним нагріванням | Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Михайлов, Б. В. |
2022 | Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинами | Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Михайлов, Б. В.; Чайка, К. Ю.; Лахтін, А. О. |
2023 | Проектування пристрою для замочування квасолі тепловим методом з електроконтактним нагріванням робочого агенту | Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Михайлов, Б. В. |
2021 | Проєктування індивідуально-орієнтованої організації навчання в закладі вищої освіти | Михайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В. |
2024 | Результати досліджень глибини проникнення НВЧ-поля подрібненої суміші на основі пряних овочів | Михайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.; Семенов, А. А.; Пушкаш, С. В. |
2019 | Розробка комбінованих способів теплової обробки напівфабрикатів на основі сільськогосподарської сировини | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В. |
2025-04 | Сучасні технології та обладнання для виробництва харчових продуктів швидкого приготування та консервованих овочевих продуктів | Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Бондаренко, Д. Ю.; Пушкаш, С. В. |