Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Прасол, С. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 23
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04-08
Визначення показників інтенсивності мікрохвильовоі обробки
Прасол, С. В.
;
Орлова, Т. В.
;
Прасол, С. О.
2023
Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировини
Михайлов, В. М.
;
Прасол, С. В.
;
Шевченко, А. О.
2023
Дослідження комбінованого процесу іч-жаріння у газових середовищах та його технологічних режимів
Михайлов, В. М.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Каверін, М. С.
2021
Дослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукції
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Демченко, В. О.
;
Прасол, С. О.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка способів та обладнання для виробництва кулінарних м`ясних виробів з додаванням рослинної сировини" (остаточний)
Михайлов, В. М.
;
Черевко, О. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
;
Маяк, О. А.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Постаджиєв, О. І.
;
Лаврук, В. В.
;
Ібаєв, Е. Б.
;
Сабадаш, С. М.
2019
Комбіновані способи теплової обробки харчових напівфабрикатів
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І.В.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
2020
Компетентнісний підхід до організації синергетичних методів навчання у вищій освіті
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
2019
Комунікаційні технології в освітньому процесі закладів вищої освіти
Прасол, С. В.
;
Шевченко, А. О.
2019
Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуванням
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Прасол, С. В.
;
Шевченко, А. О.
2022
Математична модель НВЧ-обробки пастило-мармеладних виробів
Михайлов, В. М.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Демченко, В. О.
2023
Обладнання для переробки рослинної сировини з електроконтактним нагріванням
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Михайлов, Б. В.
2022
Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинами
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Михайлов, Б. В.
;
Чайка, К. Ю.
;
Лахтін, А. О.
2023
Проектування пристрою для замочування квасолі тепловим методом з електроконтактним нагріванням робочого агенту
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Михайлов, Б. В.
2021
Проєктування індивідуально-орієнтованої організації навчання в закладі вищої освіти
Михайлов, В. М.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
2019
Розробка комбінованих способів теплової обробки напівфабрикатів на основі сільськогосподарської сировини
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
2020
Теплофізичні властивості модельних сумішей подрібнених коренів пряних овочів
Михайлов, В. М.
;
Прасол, С. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Бабанов, І. Г.
2024
Удосконалення технологічної лінії з виробництва консервованої квасолі
Михайлов, Б. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
2019
Упровадження в навчальний процес технологій із застосуванням інформаційних ресурсів
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
2024-04
Установка для радіаційного охолодження зефіру
Михайлов, В. М.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Демченко, О. В.
2021
Фізична модель електромагнітного поля за об’ємом харчового продукту довільної форми
Михайлов, В. М.
;
Прасол, С. В.
;
Шевченко, А. О.