Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58224
Title: Розробка комбінованих способів теплової обробки напівфабрикатів на основі сільськогосподарської сировини
Authors: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Прасол С. В. Розробка комбінованих способів теплової обробки напівфабрикатів на основі сільськогосподарської сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 144-145.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58224
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_144-145.pdf327.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.