Browsing by Author Попова, С. Ю.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Оцінка властивостей клейковини дріжджового тіста з використанням сухої картопляної добавки | Слащева, А. В.; Попова, С. Ю.; Коваленко, О. А. |
2015 | Перспективи пошуку нової сировини для пектиновмісних концентрованих напівфабрикатів | Слащева, А. В.; Попова, С. Ю.; Брадславська, Е. Я. |
2016 | Перспективи розробки нових харчових продуктів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини | Никифоров, Р. П.; Попова, С. Ю.; Заболотня, К. А.; Харчевникова, Д. С. |
2012 | Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення | Поперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Попова, С. Ю. |
2010 | Технологічні аспекти засобів підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випікання | Ільдірова, С. К.; Попова, С. Ю. |