Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62143
Title: | Оцінка властивостей клейковини дріжджового тіста з використанням сухої картопляної добавки |
Authors: | Слащева, А. В. Попова, С. Ю. Коваленко, О. А. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Слащева А. В., Попова С. Ю., Коваленко О. А. Оцінка властивостей клейковини дріжджового тіста з використанням сухої картопляної добавки. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 317-318. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62143 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-317-318.pdf | 138.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.