Просмотр собрания по группе - Авторы Мінченко, С. М.
Результаты 1 по 7 из 7
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2018 | Амінокислотний склад безглютенового парового хліба | Шаніна, О. М.; Мінченко, С. М. |
2019 | Газоутворювальна здатність тіста для виробництва безглютенового парового хліба | Шаніна, О. М.; Мінченко, С. М. |
2015 | Застосування безглютенових сумішей для виробництва парового хліба | Шаніна, О. М.; Мінченко, С. М.; Дугіна, К. В. |
2017 | Обгрунтування складу борошняних сумішей у виробництві безглютенових продуктів | Шаніна, О. М.; Мінченко, С. М. |
2016 | Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошна | Шаніна, О. М.; Мінченко, С. М. |
2022 | Парові безглютенові вироби (теорія і практика) | Шаніна, о. М.; Мінченко, С. М.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В. |
2018 | Інтенсивність кислотонакопичення в безглютеновому тісті | Шаніна, О. М.; Мінченко, С. М. |