Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13245
Title: | Амінокислотний склад безглютенового парового хліба |
Other Titles: | Аминокислотный состав безглютенового парового хлеба Amino-acid composition of angelytene breed bread |
Authors: | Шаніна, О. М. Мінченко, С. М. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Шаніна О. М., Мінченко С. М. Амінокислотний склад безглютенового парового хліба. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 100-105. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194; |
Abstract: | В статті досліджено амінокислотний склад безглютенового хліба. Встановлено суттєве зростання кількості незамінних лімітуючих амінокислот, що призводить до збільшення індексу незамінних амінокислот до 180 %. В статті досліджено амінокислотний склад безглютенового хліба. Встановлено суттєве зростання кількості незамінних лімітуючих амінокислот, що призводить до збільшення індексу незамінних амінокислот до 180 %. The article investigates the amino acid composition of gluten-free bread. A significant increase in the number of irreplaceable limiting amino acids has been established, which leads to an increase in the index of essential amino acids up to 180%. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13245 |
Appears in Collections: | Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
15_194_2018.pdf | 479.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.