Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2015 | Використання інноваційних комп’ютерних технологій під час вивчення дисципліни «Охорона праці» | Одарченко, М. С.; Михайлик, В. І. |
2021-04-08 | Динаміка нещасних випадків на підприємствах України | Михайлик, В. І.; Коломоєць, А. А. |
2019 | Забезпечення знань майбутніх фахівців з охорони праці | Одарченко, М. С.; Михайлик, В. І. |
2019-05-15 | Застосування «Стенда дослідження захисного заземлення» для підвищення рівня знань безпечної експлуатації електрообладнання | Одарченко, М. С.; Михайлик, В. І. |
2013 | Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка нових методів експертизи заморожених харчових продуктів та напівфабрикатів з сировини рослинного походження» (заключний) | Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Агафонова, Ю. Ю.; Михайлик, В. І.; Сподар, К. В.; Бабіч, А. О.; Гасай, Є. Л.; Горенюк, О. І.; Рибцева, А. А.; Максимова, А. О.; Пожидаєва, А. А.; Абабова, А. Г. |
2017 | Звіт про науково-дослідну роботу «Формування споживних властивостей заморожених овочевих сумішей для перших страв» (остаточний) | Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Сподар, К. В.; Михайлик, В. І.; Соколова, Є. Б.; Піддубний, В. В.; Тренбач, Л. І. |
2018 | Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості замороженої десертної продукції» (остаточний) | Одарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Карбівнича, Т. В.; Михайлик, В. І.; Василець, К. К.; Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г. |
2020 | Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості продуктів переробки айви японської» (остаточний) | Одарченко, М. С.; Одарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.; Сподар, К. В.; Лісніченко, О. О.; Соколова, Є. Б.; Михайлик, В. І.; Василець, К. К.; Карпенко, З. П.; Татар, Л. В. |
2020 | Кваліметрія в нетрадиційному застосуванні | Михайлик, В. І.; Тренбач, Л. І. |
2009 | Комплексна оцінка якості сметанних десертів | Гордієнко, В. В.; Сесь, А. М.; Прокудіна, В. Ю.; Михайлик, В. І. |
2014-05-22 | Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукції | Михайлик, В. І.; Сподар, К. В.; Купрікова, К. С. |
2021-04-08 | Мікрокліматичні умови праці в аптечних закладах | Михайлик, В. І.; Жученко, К. О. |
2016 | Особливості організації самостійної роботи студентів у навчальному процесі | Карпенко, З. П.; Михайлик, В. І. |
2011 | Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів | Сесь, А. М.; Михайлик, В. І.; Василець, К. К.; Звягінцева, Г. Л. |
2024 | Сучасні тенденції розвитку інноваційних технологій в ресторанному бізнесі | Татар, Л. В.; Летута, Т. М.; Кирилюк, О. М.; Михайлик, В. І. |
2024 | Інновації в готельній індустрії та ресторанному бізнесі»: опорний конспект, спец. 241 "Готельно-Ресторанна Справа" | Одарченко, Дмитро Миколайович; Кирилюк, Ольга Михайлівна; Михайлик, В. І. |