Перегляд зібрання за групою - Автори Михайлик, В. І.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 16 із 16
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Використання інноваційних комп’ютерних технологій під час вивчення дисципліни «Охорона праці»Одарченко, М. С.; Михайлик, В. І.
2021-04-08Динаміка нещасних випадків на підприємствах УкраїниМихайлик, В. І.; Коломоєць, А. А.
2019Забезпечення знань майбутніх фахівців з охорони праціОдарченко, М. С.; Михайлик, В. І.
2019-05-15Застосування «Стенда дослідження захисного заземлення» для підвищення рівня знань безпечної експлуатації електрообладнанняОдарченко, М. С.; Михайлик, В. І.
2013Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка нових методів експертизи заморожених харчових продуктів та напівфабрикатів з сировини рослинного походження» (заключний)Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Агафонова, Ю. Ю.; Михайлик, В. І.; Сподар, К. В.; Бабіч, А. О.; Гасай, Є. Л.; Горенюк, О. І.; Рибцева, А. А.; Максимова, А. О.; Пожидаєва, А. А.; Абабова, А. Г.
2017Звіт про науково-дослідну роботу «Формування споживних властивостей заморожених овочевих сумішей для перших страв» (остаточний)Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Сподар, К. В.; Михайлик, В. І.; Соколова, Є. Б.; Піддубний, В. В.; Тренбач, Л. І.
2018Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості замороженої десертної продукції» (остаточний)Одарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Карбівнича, Т. В.; Михайлик, В. І.; Василець, К. К.; Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.
2020Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості продуктів переробки айви японської» (остаточний)Одарченко, М. С.; Одарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.; Сподар, К. В.; Лісніченко, О. О.; Соколова, Є. Б.; Михайлик, В. І.; Василець, К. К.; Карпенко, З. П.; Татар, Л. В.
2020Кваліметрія в нетрадиційному застосуванніМихайлик, В. І.; Тренбач, Л. І.
2009Комплексна оцінка якості сметанних десертівГордієнко, В. В.; Сесь, А. М.; Прокудіна, В. Ю.; Михайлик, В. І.
2014-05-22Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукціїМихайлик, В. І.; Сподар, К. В.; Купрікова, К. С.
2021-04-08Мікрокліматичні умови праці в аптечних закладахМихайлик, В. І.; Жученко, К. О.
2016Особливості організації самостійної роботи студентів у навчальному процесіКарпенко, З. П.; Михайлик, В. І.
2011Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирівСесь, А. М.; Михайлик, В. І.; Василець, К. К.; Звягінцева, Г. Л.
2024Сучасні тенденції розвитку інноваційних технологій в ресторанному бізнесіТатар, Л. В.; Летута, Т. М.; Кирилюк, О. М.; Михайлик, В. І.
2024Інновації в готельній індустрії та ресторанному бізнесі»: опорний конспект, спец. 241 "Готельно-Ресторанна Справа"Одарченко, Дмитро Миколайович; Кирилюк, Ольга Михайлівна; Михайлик, В. І.