Browsing by Author Мельник, М. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Розробка рецептури м’ясо-овочевих котлет із сушеними овочевими сумішамиЛяшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.; Мельник, М. І.; Трохименко, О. С.
2020Спосіб виробництва зефіру з додаванням розробленої плодоовочевої пастиЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Касабова, К. Р.; Чорненький, Є. М.; Мельник, М. І.; Краснокутська, А. Ю.; Літкевич, Н. В.
2019Спосіб виробництва оздоровчих м’ясних виробівЧеревко, О. І.; Загорулько, А. М.; Мельник, М. І.; Д’яченко, Н. В.
2020Спосіб виробництва сушеної цибуліЧеревко, О. І.; Загорулько, А. М.; Мельник, М. І.; Трохименко, О. С.
2020Спосіб обігрівання роторно-плівкового апарата для виробництва рослинних концентратівЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Ібаєв, Е. Б.; Чорненький, Є. М.; Мельник, М. І.; Малихін, А. Є.; Бордукова, П. С.
2020Сучасні технології виробництва функціональних продуктів рослинного походженняЗагорулько, О. Є.; Гордієнко, І. О.; Чорненький, Є. М.; Захарова, А. О.; Мельник, М. І.
2020Удосконалення скребкового теплообмінникаЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Лаврук, В. В.; Чорненький, Є. М.; Мельник, М. І.; Сахнюк, І. С.; Тімофеєва, К. А.
2019Удосконалення технологічної лінії з виробництва органічних пряно-ароматичних спецій та приправЧеревко, О. І.; Загорулько, А. М.; Мельник, М. І.; Д’яченко, Н. В.