Browsing by Author Мельник, М. І.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Розробка рецептури м’ясо-овочевих котлет із сушеними овочевими сумішами | Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.; Мельник, М. І.; Трохименко, О. С. |
2020 | Спосіб виробництва зефіру з додаванням розробленої плодоовочевої пасти | Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Касабова, К. Р.; Чорненький, Є. М.; Мельник, М. І.; Краснокутська, А. Ю.; Літкевич, Н. В. |
2019 | Спосіб виробництва оздоровчих м’ясних виробів | Черевко, О. І.; Загорулько, А. М.; Мельник, М. І.; Д’яченко, Н. В. |
2020 | Спосіб виробництва сушеної цибулі | Черевко, О. І.; Загорулько, А. М.; Мельник, М. І.; Трохименко, О. С. |
2020 | Спосіб обігрівання роторно-плівкового апарата для виробництва рослинних концентратів | Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Ібаєв, Е. Б.; Чорненький, Є. М.; Мельник, М. І.; Малихін, А. Є.; Бордукова, П. С. |
2020 | Сучасні технології виробництва функціональних продуктів рослинного походження | Загорулько, О. Є.; Гордієнко, І. О.; Чорненький, Є. М.; Захарова, А. О.; Мельник, М. І. |
2020 | Удосконалення скребкового теплообмінника | Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Лаврук, В. В.; Чорненький, Є. М.; Мельник, М. І.; Сахнюк, І. С.; Тімофеєва, К. А. |
2019 | Удосконалення технологічної лінії з виробництва органічних пряно-ароматичних спецій та приправ | Черевко, О. І.; Загорулько, А. М.; Мельник, М. І.; Д’яченко, Н. В. |