Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43213
Title: | Розробка рецептури м’ясо-овочевих котлет із сушеними овочевими сумішами |
Authors: | Мельник, М. І. Трохименко, О. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ляшенко, Б. В. Загорулько, А. М. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Мельник М. І., Трохименко О. С. Розробка рецептури м’ясо-овочевих котлет із сушеними овочевими сумішами. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Ляшенко Б. В., Загорулько А. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 206. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43213 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_206.pdf | 738.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.