Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61492
Title: Удосконалення технологічної лінії з виробництва органічних пряно-ароматичних спецій та приправ
Authors: Мельник, М. І.
Д’яченко, Н. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Черевко, О. І.
Загорулько, А. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мельник М. І., Д’яченко Н. В. Удосконалення технологічної лінії з виробництва органічних пряно-ароматичних спецій та приправ. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Загорулько А. М. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 260.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61492
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_260.pdf97.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.