Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Маяк, В. І.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 24
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Адгезійні властивості сухих конфітюрів
Черевко, О. І.
;
Маяк, В. І.
;
Смілик, М. М.
;
Постольнік, Д. В.
;
Сардоров, А. М.
2013
Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
2013
Вплив вібрації на вакуумне сушіння харчових продуктів
Маяк, В. І.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
2010
Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Смілик, М. М.
2011-05-19
Вплив конструктивних особливостей перемішуючих пристроїв на перебіг теплообмінних процесів
Черевко, О .І.
;
Михайлов, В. М.
;
Маяк, В. І.
;
Маяк, О. А.
2014-05-22
Вплив конструктивних особливостей скребково-лопатевої мішалки на перебіг теплообміну у випарному апараті
Черевко, О. І.
;
Маяк, В. І.
;
Маяк, О. А.
2010
Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву
Черевко, О. І.
;
Маяк, В. І.
;
Смілик, М. М.
;
Постольнік, Д. В.
;
Сардоров, А. М.
2013
Дослідження реологічних властивостей роздільних пастоподібних концентратів
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
2009
Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією
Маяк, В. І.
;
Михайлов, В. М.
2011
Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктів
Черевко, О. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Маяк, В. І.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Русанов, І. О.
;
Романов, І. П.
2009
Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництва
Черевко, О. І.
;
Маяк, В. І.
;
Постольнік, Д. В.
2009
Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв
Маяк, В. І.
;
Михайлов, В. М.
2018
Залежність реологічних властивостей сухих конфітюрів від терміну зберігання
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
2012
Залежність структурно-механічних властивостей «роздільних концентратів» від температури
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Харлап, М. Д.
2009
Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатів
Маяк, В. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Ляшенко, Б. В.
2009
Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировини
Маяк, В. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Ляшенко, Б. В.
2013
Нові способи виробництва високов'язких концентрованих харчових продуктів
Маяк, В. І.
;
Маяк, О. А.
;
Ляшенко, Б. В.
2011
Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів
Маяк, В. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Лихобаба, О. В.
2014-05-22
Обґрунтування і дослідження ефективного способу виробництва високоякісних концентратів
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Сардаров, А. М.
2013
Організація особистого інтернет-простору – шлях до якісного опанування широкого кола знань
Маяк, В. І.
;
Маяк, О. А.