Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10417
Title: Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією
Authors: Маяк, В. І.
Михайлов, В. М.
Keywords: цукати;пастоподібні концентрати;напої
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Маяк В. І., Михайлов В. М. Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 207-214.
Abstract: Досліджено соціально-економічну ефективність виробництва пастоподібних концентратів напоїв та цукатів, отриманих за новою технологією.
In the article is investigational socio-economic efficiency of production of paste-like concentrates of drinks and candied fruits, got on new technology.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10417
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_34.pdf728.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.