Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10417
Title: | Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією |
Authors: | Маяк, В. І. Михайлов, В. М. |
Keywords: | цукати;пастоподібні концентрати;напої |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Маяк В. І., Михайлов В. М. Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 207-214. |
Abstract: | Досліджено соціально-економічну ефективність виробництва пастоподібних концентратів напоїв та цукатів, отриманих за новою технологією. In the article is investigational socio-economic efficiency of production of paste-like concentrates of drinks and candied fruits, got on new technology. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10417 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_34.pdf | 728.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.