Browsing by Author Малюк, Л. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 53  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Аналіз забруднення гречаної крупи та пшона мікотоксинамиПопова, Т. М.; Малюк, Л. П.
2021Безпечне перебування споживачів у готелях України під час пандеміїМалюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М.
2011Визначення впливу салепу на антоціановий комплекс фруктових масМалюк, Л. П.; Cоколова, І. С.
2018Головні принципи професійної етики в готельно-ресторанному бізнесіМалюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М.; Варипаєв, О. М.
2020Гостинність як детермінанта сфери обслуговуванняМалюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М.
2012Дослідження вмісту β-сітостеролу в господарсько-ботанічних сортах часникуДубініна, А. А.; Малюк, Л. П.; Ільків, І. С.
2011Дослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягідМалюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.
2013Дослідження реологічних характеристик салепу - загусника плодово-ягідних системМалюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю.
2013Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировиниМалюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю.
2018Економічна безпека в закладах готельного господарстваМалюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М.; Варипаєв, О. М.
2016Загальні заходи безпеки в закладах сфери обслуговуванняМалюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М.
2015Загальні принципи безпеки послуг у готеляхМалюк, Л. П.; Варипаєв, О. М.; Варипаєва, Л. М.
2021-04-08Заходи щодо захисту працівників ресторанів під час пандемії COVID-19Малюк, Л. П.; Шестопалов, А. С.
2020Звіт з науково-дослідної роботи «Рекомендації щодо до розробки стандартів обслуговування споживачів в засобах розміщення» (остаточний)Терешкін, О. Г.; Малюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Полстяна, Н. В.; Кононенко, Т. П.; Балацька, Н. Ю.; Калєнік, К. В.; Дуб, В. В.; Брикова, Т. М.; Варипаєва, Л. М.
2014Звіт про науково-дослідну роботу «Товарознавча характеристика та оцінка якості коренеплодів, поширених в Україні, та формування якості продуктів їх переробки» (заключний)Селютіна, Г. А.; Потапов, В. О.; Малюк, Л. П.; Щербакова, Т. В.; Бондаренко, В. Ф.; Прибилович, Л. А.; Щербакова, І. С.; Виродова, О. В.; Агуреєва, К. А.; Нергеш, Т. П.
2018Звіт про науково-дослідну роботу № 29-05-10Б «Формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі» (заключний звіт)Малюк, Л. П.; Терешкін, О. Г.; Кононенко, Т. П.; Полстяна, Н. В.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.; Варипаєва, Л. М.; Калєнік, К. В.; Брикова, Т. М.; Федак, В. І.
2013Метод проектів як форма креативного навчання студентівМалюк, Л. П.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2015Методика дослідження історичного розвитку теорії потребМалюк, Л. П.; Варипаєв, О. М.
2013Методика розробки стратегії поведінки споживачів у галузі готельного та ресторанного бізнесуМалюк, Л. П.; Варипаєв, О. М.
2021Методичне значення концепції емоційного інтелекту для сфери гостинностіМалюк, Л. П.; Варипаєв, О. М.