Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48490
Назва: Дослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягід
Інші назви: Исследование влияния ароматических добавок на фенольные соединения ягод
Investigation of the effect on flavors phenolic compounds berries
Автори: Малюк, Л. П.
Давидова, О. Ю.
Балацька, Н. Ю.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Малюк Л. П., Давидова О. Ю., Балацька Н. Ю. Дослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягід. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 226-232.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Короткий огляд (реферат): Досліджений вплив ароматичних рослинних добавок на збереженість фенольних сполук у ягідних системах. Застосування ароматичної сировини чинить значну позитивну дію на стабільність флавоноїдів ягід малини і бузини та дозволяє використовувати їх під час технології солодких соусів з метою отримання продукту з підвищеним вмістом біологічно активних речовин з високими органолептичними показниками
Исследовано влияние ароматических растительных добавок на сохранность фенольных соединений в ягодных системах. Применение ароматического сырья оказывает значительное положительное влияние на стабильность флавоноидов ягод малины и бузины и позволяет использовать их в технологии сладких соусов с целью получения продукта с повышенным содержанием биологически активных веществ с высокими органолептическими показателями.
The influence of aromatic herbal supplements on the safety of phenolic compounds in berries systems. The use of aromatic raw materials has a significant positive impact on the stability of flavonoids raspberry and elderberry, and allows them to use technology in a sweet sauce with a view to obtaining a product with a high content of biologically active substances with a high organolepticIndicators.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48490
Розташовується у зібраннях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_119_2011_33.pdf474.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.