Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31742
Title: | Методика розробки стратегії поведінки споживачів у галузі готельного та ресторанного бізнесу |
Authors: | Малюк, Л. П. Варипаєв, О. М. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Малюк Л. П., Варипаєв О. М. Методика розробки стратегії поведінки споживачів у галузі готельного та ресторанного бізнесу. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 97-99. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31742 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_27.09.13-97-99.pdf | 117.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.