Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Ленерт, С. О.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 27
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Актуальність викладання дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Хацкевич, Ю. М.
;
Іванніков, П. В.
;
Ленерт, С. О.
2013
Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначення
Дубініна, А. А.
;
Ленерт, С. О.
;
Хоменко, О. О.
2014-05-22
Вміст оксалатів у пшоні із проса різних сортів, поширених в Україні
Дубініна, А. А.
;
Попова, Т. М.
;
Ленерт, С. О.
2019-05-15
Гармонізація харчових технологій з Європейськими стандартами
Бєляєва, І. М.
;
Ленерт, С. О.
2013
Дослідження вмісту щавлевої кислоти в різних сортах арахісу, поширеного в Україні
Дубініна, А. А.
;
Ленерт, С. О.
;
Хоменко, О. О.
2012
Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні
Дубініна, А. А.
;
Ленерт, С. О.
;
Хоменко, О. О.
2011-10-20
Дослідження мікробіологічних показників якості овочево-сиркових паст під час зберігання
Ленерт, С. О.
2011-05-19
Дослідження мікроструктури хітозанових плівок
Дубініна, А. А.
;
Ленерт, С. О.
;
Круглова, О. С.
2021
Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінності
Ленерт, С. О.
;
Попова, Т. М.
;
Селютіна, Г. А.
2012
Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировині
Дубініна, А. А.
;
Ленерт, С. О.
;
Ільків, І. С.
2011
Моніторинг вмісту щавлевої кислоти та оксалатів у ботанічних сортах білих коренеплодів
Ленерт, С. О.
;
Пшенишна, А. В.
2020
Моніторинг ринку зернобобових в Україні
Ленерт, С. О.
;
Фролова, Т. В.
;
Ужвій, Л. І.
2012
Мікробіологічна безпечність розробленого пакувального матеріалу
Дубініна, А. А.
;
Ленерт, С. О.
;
Круглова, О. С.
2014
Органолептична оцінка якості пшона із проса різних сортів, районованих в Україні
Дубініна, А. А.
;
Попова, Т. М.
;
Ленерт, С. О.
2016
Організація самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни «Товарна інформація»
Летута, Т. М.
;
Ленерт, С. О.
2019
Організація самостійної роботи студентів із вивчення дисципліни «Теоретичні основи товарознавства»
Щербакова, Т. В.
;
Селютіна, Г. А.
;
Ленерт, С. О.
2013
Оцінка біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечності
Дубініна, А. А.
;
Ленерт, С. О.
;
Круглова, О. С.
2020
Оцінювання якості висівок зернових культур
Ленерт, С. О.
;
Попова, Т. М.
;
Гершун, В. С.
2012
Порівняльна оцінка різних сортів арахісу за вмістом олеїнової кислоти
Дубініна, А. А.
;
Ленерт, С. О.
;
Хоменко, О. О.
2013
Проведення органолептичної оцінки комбінованого пакувального матеріалу на основі природних складових
Дубініна, А. А.
;
Ленерт, С. О.
;
Круглова, О. С.