Просмотр собрания по группе - Авторы Ленерт, С. О.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 36  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019Актуальність викладання дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Хацкевич, Ю. М.; Іванніков, П. В.; Ленерт, С. О.
2013Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначенняДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2018Використання ділових ігор у підготовці товарознавців-експертівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Ленерт, С. О.
2014-05-22Вміст оксалатів у пшоні із проса різних сортів, поширених в УкраїніДубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Ленерт, С. О.
2019-05-15Гармонізація харчових технологій з Європейськими стандартамиБєляєва, І. М.; Ленерт, С. О.
2013Дослідження вмісту щавлевої кислоти в різних сортах арахісу, поширеного в УкраїніДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2012Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в УкраїніДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2018Дослідження здатності до набухання зернових висівок і макухи олійних культурПопова, Т. М.; Ленерт, С. О.; Гершун, В. С.
2011-10-20Дослідження мікробіологічних показників якості овочево-сиркових паст під час зберіганняЛенерт, С. О.
2011-05-19Дослідження мікроструктури хітозанових плівокДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С.
2013Звіт про науково-дослідну роботу «Товарознавча характеристика та оцінка якості бобів арахісу, районованих в Україні» (заключний)Дубініна, А. А.; Кобрін, В. М.; Богомолов, О. В.; Летута, Т. М.; Бєляєва, Л. М.; Ленерт, С. О.; Віннікова, В. О.; Круглова, О. С.; Бєляєва, І. М.; Хоменко, О. О.
2014Звіт про науково-дослідну роботу «Товарознавча характеристика та оцінка якості гречаної крупи та пшона із гречки і проса різних сортів, поширених в Украні» (заключний)Дубініна, А . А.; Шаніна, О. М.; Ольховська, В. С.; Постнова, О. М.; Ленерт, С. О.; Томашевська, Р. Я.; Попова, Т. М.; Березовський, Д. В.
2017Звіт про науково-дослідну роботу «Інноваційні технології зберігання плодоовочевої сировини» (остаточний)Летута, Т. М.; Дейниченко, Г. В.; Богомолов, О. В.; Черевична, Н. І.; Щербакова, Т. В.; Віннікова, В. О.; Барна, Т. І.; Гасанова, А. Е.; Ленерт, С. О.; Березовський, Д. В.; Новікова, В.; Фролова, Т. В.; Сібірякова, К. С.; Бурча, М.; Щербак, Т. А.
2016Звіт про науково-дослідну роботу № 01-15-16Б «Формування якості нових продуктів на основі гречаної крупи і пшона» (заключний)Дубініна, А. А.; Янчева, М. О.; Селютіна, Г. А.; Хацкевич, Ю. М.; Скирда, О. Є.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.; Попова, Т. М.; Онищенко, В. М.; Беляєва, І. М.; Рачкован, О. Д.; Ватула, Т. С.; Онищенко, А. В.
2019Звіт про науково-дослідну роботу № 09-18-19 Б «Наукове обґрунтування рослинної сировини для розробки рецептурного складу продуктів з холестеринознижуючим ефектом» (остаточний)Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В.; Черевична, Н. І.; Ленерт, С. О.; Попова, Т. М.; Бєляєва, І. М.; Гершун, В. С.; Черевична, А. В.; Холодна, А. В.; Соколовська, Я. О.
2021Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінностіЛенерт, С. О.; Попова, Т. М.; Селютіна, Г. А.
2012Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировиніДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Ільків, І. С.
2011Моніторинг вмісту щавлевої кислоти та оксалатів у ботанічних сортах білих коренеплодівЛенерт, С. О.; Пшенишна, А. В.
2020Моніторинг ринку зернобобових в УкраїніЛенерт, С. О.; Фролова, Т. В.; Ужвій, Л. І.
2012Мікробіологічна безпечність розробленого пакувального матеріалуДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С.