Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019 | Актуальність викладання дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» | Хацкевич, Ю. М.; Іванніков, П. В.; Ленерт, С. О. |
2013 | Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначення | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О. |
2018 | Використання ділових ігор у підготовці товарознавців-експертів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Ленерт, С. О. |
2014-05-22 | Вміст оксалатів у пшоні із проса різних сортів, поширених в Україні | Дубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Ленерт, С. О. |
2019-05-15 | Гармонізація харчових технологій з Європейськими стандартами | Бєляєва, І. М.; Ленерт, С. О. |
2013 | Дослідження вмісту щавлевої кислоти в різних сортах арахісу, поширеного в Україні | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О. |
2012 | Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О. |
2018 | Дослідження здатності до набухання зернових висівок і макухи олійних культур | Попова, Т. М.; Ленерт, С. О.; Гершун, В. С. |
2011-10-20 | Дослідження мікробіологічних показників якості овочево-сиркових паст під час зберігання | Ленерт, С. О. |
2011-05-19 | Дослідження мікроструктури хітозанових плівок | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С. |
2013 | Звіт про науково-дослідну роботу «Товарознавча характеристика та оцінка якості бобів арахісу, районованих в Україні» (заключний) | Дубініна, А. А.; Кобрін, В. М.; Богомолов, О. В.; Летута, Т. М.; Бєляєва, Л. М.; Ленерт, С. О.; Віннікова, В. О.; Круглова, О. С.; Бєляєва, І. М.; Хоменко, О. О. |
2014 | Звіт про науково-дослідну роботу «Товарознавча характеристика та оцінка якості гречаної крупи та пшона із гречки і проса різних сортів, поширених в Украні» (заключний) | Дубініна, А . А.; Шаніна, О. М.; Ольховська, В. С.; Постнова, О. М.; Ленерт, С. О.; Томашевська, Р. Я.; Попова, Т. М.; Березовський, Д. В. |
2017 | Звіт про науково-дослідну роботу «Інноваційні технології зберігання плодоовочевої сировини» (остаточний) | Летута, Т. М.; Дейниченко, Г. В.; Богомолов, О. В.; Черевична, Н. І.; Щербакова, Т. В.; Віннікова, В. О.; Барна, Т. І.; Гасанова, А. Е.; Ленерт, С. О.; Березовський, Д. В.; Новікова, В.; Фролова, Т. В.; Сібірякова, К. С.; Бурча, М.; Щербак, Т. А. |
2016 | Звіт про науково-дослідну роботу № 01-15-16Б «Формування якості нових продуктів на основі гречаної крупи і пшона» (заключний) | Дубініна, А. А.; Янчева, М. О.; Селютіна, Г. А.; Хацкевич, Ю. М.; Скирда, О. Є.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.; Попова, Т. М.; Онищенко, В. М.; Беляєва, І. М.; Рачкован, О. Д.; Ватула, Т. С.; Онищенко, А. В. |
2019 | Звіт про науково-дослідну роботу № 09-18-19 Б «Наукове обґрунтування рослинної сировини для розробки рецептурного складу продуктів з холестеринознижуючим ефектом» (остаточний) | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В.; Черевична, Н. І.; Ленерт, С. О.; Попова, Т. М.; Бєляєва, І. М.; Гершун, В. С.; Черевична, А. В.; Холодна, А. В.; Соколовська, Я. О. |
2021 | Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінності | Ленерт, С. О.; Попова, Т. М.; Селютіна, Г. А. |
2012 | Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировині | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Ільків, І. С. |
2011 | Моніторинг вмісту щавлевої кислоти та оксалатів у ботанічних сортах білих коренеплодів | Ленерт, С. О.; Пшенишна, А. В. |
2020 | Моніторинг ринку зернобобових в Україні | Ленерт, С. О.; Фролова, Т. В.; Ужвій, Л. І. |
2012 | Мікробіологічна безпечність розробленого пакувального матеріалу | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С. |