Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Кузьмін, О. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Використання ЯМР-аналізу під час оцінювання якості горілки
Оносова, І. А.
;
Кузьмін, О. В.
2012
Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку
Мілохова, Т. А.
;
Кузьмін, О. В.
2012
Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе)
Топольник, В. Г.
;
Стукальська, Н. М.
;
Кузьмін, О. В.
2019
Сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі»
Кузьмін, О. В.
2014-05-22
Термодинамічна рівновага водно-спиртових сумішей при створенні горілок
Кузьмін, О. В.