Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Карбівнича, Т. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 42
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Актуальні проблеми підготовки магістрів за освітньо-професійною програмою «Управління безпечністю та якістю товарів»
Одарченко, М. С.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Карпенко, З. П.
2019
Актуальність підготовки фахівців за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Одарченко, А. М.
;
Карбівнича, Т. В.
2021
Борошняні кондитерські вироби підвищеної харчової цінності
Одарченко, Д. М.
;
Карбівнича, Т. В.
2016
Визначення оптимальних режимів дефростації замороженого овочевого напівфабрикату
Карбівнича, Т. В.
2021-04-08
Визначення якісної фальсифікації кисломолочного сиру
Карбівнича, Т. В.
;
Коломоєць, А. А.
2015
Використання методу проблемного навчання під час викладання професійно орієнтованих дисциплін
Одарченко, М. С.
;
Карбівнича, Т. В.
2024
Використання нетрадиційної овочевої сировини у виробництві кисломолочних напоїв
Карбівнича, Т. В.
;
Репринцев, М. Р.
2013
Використання СО2-екстрактів у виробництві харчових продуктів
Карбівнича, Т. В.
2022
Вміст нітратів у різних сортах капусти
Карбівнича, Т. В.
;
Лісніченко, О. О.
2010
Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку
Погожих, М. І.
;
Одарченко, А. М.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Гасай, Є. Л.
2011-05-19
Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправки
Одарченко, А. М.
;
Одарченко, Д. М.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Гасай, Є .Л.
2011
Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР
Одарченко, А. М.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Гасай, Є. Л.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Соколова, Є. Б.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Скирда, О. Є.
;
Сподар, К. В.
;
Лісніченко, О. О.
2024
Мерчандайзинг в інтернет-магазині
Карбівнича, Т. В.
;
Меглинський, Л. В.
2011-05
Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожування
Погожих, М. І.
;
Одарченко, А. М.
;
Одарченко, Д. М.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Звягінцева, Г. Л.
2010
Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання
Карбівнича, Т. В.
;
Коваленко, В. О.
2011-10-20
Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування
Одарченко, А. М.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Гасай, Є. Л.
2013
Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки
Одарченко, А. М.
;
Карбівнича, Т. В.
2016
Підвищення ефективності організації самостійної роботи студентів
Одарченко, Д. М.
;
Карбівнича, Т. В.
2013
Підготовка фахівців у рамках компетентнісного підходу
Карбівнича, Т. В.