Browsing by Author Карбівнича, Т. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 42  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальні проблеми підготовки магістрів за освітньо-професійною програмою «Управління безпечністю та якістю товарів»Одарченко, М. С.; Карбівнича, Т. В.; Карпенко, З. П.
2019Актуальність підготовки фахівців за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.
2021Борошняні кондитерські вироби підвищеної харчової цінностіОдарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.
2016Визначення оптимальних режимів дефростації замороженого овочевого напівфабрикатуКарбівнича, Т. В.
2021-04-08Визначення якісної фальсифікації кисломолочного сируКарбівнича, Т. В.; Коломоєць, А. А.
2015Використання методу проблемного навчання під час викладання професійно орієнтованих дисциплінОдарченко, М. С.; Карбівнича, Т. В.
2024Використання нетрадиційної овочевої сировини у виробництві кисломолочних напоївКарбівнича, Т. В.; Репринцев, М. Р.
2013Використання СО2-екстрактів у виробництві харчових продуктівКарбівнича, Т. В.
2022Вміст нітратів у різних сортах капустиКарбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О.
2010Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового бурякуПогожих, М. І.; Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л.
2011-05-19Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправкиОдарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є .Л.
2011Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМРОдарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Карбівнича, Т. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Скирда, О. Є.; Сподар, К. В.; Лісніченко, О. О.
2024Мерчандайзинг в інтернет-магазиніКарбівнича, Т. В.; Меглинський, Л. В.
2011-05Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожуванняПогожих, М. І.; Одарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.; Звягінцева, Г. Л.
2010Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберіганняКарбівнича, Т. В.; Коваленко, В. О.
2011-10-20Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожуванняОдарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л.
2013Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправкиОдарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.
2016Підвищення ефективності організації самостійної роботи студентівОдарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.
2013Підготовка фахівців у рамках компетентнісного підходуКарбівнича, Т. В.