Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24662
Title: | Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування |
Authors: | Одарченко, А. М. Карбівнича, Т. В. Гасай, Є. Л. |
Issue Date: | 20-Oct-2011 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 104-105 |
Series/Report no.: | Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24662 |
Appears in Collections: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-104-105.pdf | 154.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.