Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33880
Title: | Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожування |
Authors: | Погожих, М. І. Одарченко, А. М. Одарченко, Д. М. Карбівнича, Т. В. Звягінцева, Г. Л. |
Issue Date: | May-2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Погожих М.І., Одарченко А.М., Одарченко Д.М., Карбівнича Т.В., Звягінцева Г.Л. Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожування. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 98-99 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33880 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-98-99.pdf | 218.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.