Browsing by Author Жеребкін, М. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Аналіз можливостей програмного забезпечення фірми «Danfoss» із метою використання в навчальному процесіСеменюк, Д. П.; Жеребкін, М. В.
2024Буряк попередньо оброблений заморожуванням-розморожуванням, як джерело нітритів в Італійській салямі, збагаченій альтернативними білкамиГоловко, Т. М.; Жеребкін, М. В.; Геліх, А. О.; Філон, А. М.; Пан, Ю.
2011-05-19Визначення умов зберігання швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідведеннямПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2018Вплив швидкості потоку повітря, що рухається відносно обтюратора термостата, на характер ефекту ІнТМОПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.; Рурак, Л. В.
2015Дослідження впливу теплопровідності вологої сировини на характер перебігу ЗТП-сушінняПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2013Дослідження пористості швидковідновлюваних каш, отриманих різними способамиПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2016Дослідження системної води клейковини пшениці ЕПР-методомПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2012Дослідження стану вологи швидковідновлюваної каші методом ЕПР-спінових мітокПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2011Дослідження умов зберігання та показників якості швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідводомПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2013Звіт про науково-дослідну роботу «Наукові обґрунтування енергоефективних процесів харчової промисловості» (заключний)Погожих, М. І.; Торяник, О. І.; Фощан, А. Л.; Дьяков, О. Г.; Малафаєв, М. Т.; Ромоданов, І. С.; Пак, А. О.; Воронцова, Ж. В.; Чеканов, М. А.; Павлюк, І. М.; Іштван, Є. О.; Жеребкін, М. В.
2019Звіт про науково-дослідну роботу «Удосконалення обладнання для теплової та холодильної обробки харчових продуктів на основі системно-динамічного моделювання» (остаточний)Потапов, В. О.; Тормосов, Ю. М.; Семенюк, Д. П.; Петренко, О. В.; Якушенко, Є. М.; Нечипоренко, І. В.; Саєнко, С. Ю.; Лебединець, І. В.; Куценко, В. А.; Жеребкін, М. В.; Костенко, С. М.; Педорич, І. П.; Качалов, В. В.; Орляцька, Н. Ю.; Гриценко, О. Ю.; Білий, Д. В.
2017Звіт про науково-дослідну роботу № 13-16-17Б «Прикладні інженерні рішення та комп'ютерне моделювання технологічних процесів харчової індустрії» (остаточний)Потапов, В. О.; Тормосов, Ю. М.; Саєнко, С. Ю.; Семенюк, Д. П.; Петренко, О. В.; Якушенко, Є. М.; Нечипоренко, І. В.; Лебединець, І. В.; Куценко, В. А.; Жеребкін, М. В.; Бєляєва, І. М.; Костенко, С. М.; Педорич, І. П.
2020Компетентнісний підхід до організації навчального процесу в закладах вищої освітиГоловко, Т. М.; Жеребкін, М. В.
2015Математична модель кінетики температури сировини під час ЗТП-сушінняПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2015Особливості та перспективи дистанційного навчання в УкраїніГоловко, Т. М.; Жеребкін, М. В.
2014-05-22Практична значущість математичної моделі розподілення потужності дисипативних структур під час ЗТП-сушінняПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2019Принципи організації самостійної роботи студентівГоловко, Т. М.; Жеребкін, М. В.
2025-04Сучасні аспекти створення м'ясних продуктів підвищеної харчової цінностіГоловко, Т. М.; Жеребкін, М. В.; Коваленков, Р. В.
2011Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушінняПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Пак, А. В.; Жеребкін, М. В.
2018Шляхи ефективної взаємодії вищої освіти та ринку праціГоловко, Т. М.; Жеребкін, М. В.