Browsing by Author Біленька, І. Р.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Застосування методів молекулярної кухні для виробництва оздоровчих десертів | Біленька, І. Р.; Лазаренко, Н. А.; Голінська, Я. А.; Бороган, М. В. |
2018 | Основні технологічні аспекти переробки бульб топінамбура у ферментовану продукцію | Біленька, І. Р.; Лазаренко, Н. А. |
2013 | Особливості виробництва продуктів підвищеної біологічної цінності на основі ферментованого топінамбура | Біленька, І. Р.; Буланша, Н. А. |
2012 | Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої дії | Тележенко, Л. М.; Біленька, І. Р.; Буланша, Н. А. |