Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63320
Title: Основні технологічні аспекти переробки бульб топінамбура у ферментовану продукцію
Authors: Біленька, І. Р.
Лазаренко, Н. А.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Біленька І. Р., Лазаренко Н. А. Основні технологічні аспекти переробки бульб топінамбура у ферментовану продукцію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 114-115.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63320
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_114-115.pdf164.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.