Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58171
Title: Застосування методів молекулярної кухні для виробництва оздоровчих десертів
Authors: Біленька, І. Р.
Лазаренко, Н. А.
Голінська, Я. А.
Бороган, М. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Біленька І. Р., Лазаренко Н. А., Голінська Я. А., Бороган М. В. Застосування методів молекулярної кухні для виробництва оздоровчих десертів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 104-105.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58171
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_104-105.pdf327.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.