Browsing by Author Бєляєва, І. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 26  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Академічна мобільність як шлях до гармонізації з європейським освітнім просторомБєляєва, І. М.; Стефанова, І.
2019Актуальність викладання фандрайзингу для магістрівДамянова, С.; Бєляєва, І. М.
2021-04-08Аналіз споживних властивостей сметаниБєляєва, І. М.; Кравченко, А. С.
2020Аналіз туристичних послуг Франції та ІспаніїВіннікова, В. О.; Бєляєва, І. М.
2021Вплив каротиновмісних домішок на якість морозиваБєляєва, І. М.; Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.
2011-05-19Вплив упакування на зміни якості зеленого чаю у процесі зберіганняПопова, Т. М.; Бєляєва, І. М.; Ільків, І. С.
2020Вплив інгредієнтів рецептури на структуру морозиваБєляєва, І. М.; Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.
2019-05-15Гармонізація харчових технологій з Європейськими стандартамиБєляєва, І. М.; Ленерт, С. О.
2019Дослідження властивостей КСБ-УФ як стабілізатора для м’якого морозиваДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Бєляєва, І. М.; Кравченко, Т. В.
2014-05-22Дослідження мінерального складу напівфабрикатів для м’якого морозиваДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Бєляєва, І. М.
2015Застосування інноваційних методів навчання під час викладання дисципліни «Експертиза напоїв»Черевична, Н. І.; Шаніна, О. М.; Бєляєва, І. М.
2019Зміна парадигми в системі захисту прав споживачів у ЄССтефанова, І.; Бєляєва, І. М.
2019-05-15Зміна якості пряникових виробів під час зберіганняПопова, Т. М.; Бєляєва, І. М.
2021Можливості проєктів співпраці програми ЄС «Еразмус+» у галузі вищої освітиБєляєва, І. М.; Стефанова, І.; Стойкова, Т.
2020Оцінка і контроль потенційно небезпечних чинників, що виникають під час виробництва сиркових виробівЩербакова, Т. В.; Бєляєва, І. М.
2012Розробка нових способів отримання морозиваДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Бєляєва, І. М.
2016Сайт викладача у навчальному процесіБєляєва, І. М.; Качалов, В. В.
2016Самостійна робота студентів із дисципліни «Сенсорний аналіз» у позааудиторний часЧеревична, Н. І.; Скирда, О. Є.; Бєляєва, І. М.
2021-04-08Споживні властивості морозиваБєляєва, І. М.; Білогривенко, К. Р.
2021-04-08Споживні властивості м’ясних напівфабрикатівБєляєва, І. М.; Багінська, А. О.