Browsing by Author Бєляєва, І. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Академічна мобільність як шлях до гармонізації з європейським освітнім просторомБєляєва, І. М.; Стефанова, І.
2019Актуальність викладання фандрайзингу для магістрівДамянова, С.; Бєляєва, І. М.
2021-04-08Аналіз споживних властивостей сметаниБєляєва, І. М.; Кравченко, А. С.
2020Аналіз туристичних послуг Франції та ІспаніїВіннікова, В. О.; Бєляєва, І. М.
2021Вплив каротиновмісних домішок на якість морозиваБєляєва, І. М.; Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.
2011-05-19Вплив упакування на зміни якості зеленого чаю у процесі зберіганняПопова, Т. М.; Бєляєва, І. М.; Ільків, І. С.
2020Вплив інгредієнтів рецептури на структуру морозиваБєляєва, І. М.; Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.
2019-05-15Гармонізація харчових технологій з Європейськими стандартамиБєляєва, І. М.; Ленерт, С. О.
2015Дослідження антиоксидантної активності рослинних домішок у морозивіДейниченко, Г. В.; Бєляєва, І. М.; Шамцян, М. М.
2019Дослідження властивостей КСБ-УФ як стабілізатора для м’якого морозиваДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Бєляєва, І. М.; Кравченко, Т. В.
2014-05-22Дослідження мінерального складу напівфабрикатів для м’якого морозиваДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Бєляєва, І. М.
2015Дослідження процесу заморожування нових видів м’якого морозиваЗолотухіна, І. В.; Бєляєва, І. М.
2015Застосування інноваційних методів навчання під час викладання дисципліни «Експертиза напоїв»Черевична, Н. І.; Шаніна, О. М.; Бєляєва, І. М.
2013Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка прогресивного обладнання для забезпечення тепло- та холодопостачання підприємств харчування та торгівлі»Потапов, В. О.; Семенюк, Д. П.; Бєляєва, І. М.; Петренко, О. В.; Якушенко, Є. М.; Качалов, В. В.; Шевченко, С. О.; Гриценко, О. Ю.; Мольський, С. М.
2013Звіт про науково-дослідну роботу «Товарознавча характеристика та оцінка якості бобів арахісу, районованих в Україні» (заключний)Дубініна, А. А.; Кобрін, В. М.; Богомолов, О. В.; Летута, Т. М.; Бєляєва, Л. М.; Ленерт, С. О.; Віннікова, В. О.; Круглова, О. С.; Бєляєва, І. М.; Хоменко, О. О.
2019Звіт про науково-дослідну роботу № 09-18-19 Б «Наукове обґрунтування рослинної сировини для розробки рецептурного складу продуктів з холестеринознижуючим ефектом» (остаточний)Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В.; Черевична, Н. І.; Ленерт, С. О.; Попова, Т. М.; Бєляєва, І. М.; Гершун, В. С.; Черевична, А. В.; Холодна, А. В.; Соколовська, Я. О.
2017Звіт про науково-дослідну роботу № 13-16-17Б «Прикладні інженерні рішення та комп'ютерне моделювання технологічних процесів харчової індустрії» (остаточний)Потапов, В. О.; Тормосов, Ю. М.; Саєнко, С. Ю.; Семенюк, Д. П.; Петренко, О. В.; Якушенко, Є. М.; Нечипоренко, І. В.; Лебединець, І. В.; Куценко, В. А.; Жеребкін, М. В.; Бєляєва, І. М.; Костенко, С. М.; Педорич, І. П.
2019Зміна парадигми в системі захисту прав споживачів у ЄССтефанова, І.; Бєляєва, І. М.
2019-05-15Зміна якості пряникових виробів під час зберіганняПопова, Т. М.; Бєляєва, І. М.
2021Можливості проєктів співпраці програми ЄС «Еразмус+» у галузі вищої освітиБєляєва, І. М.; Стефанова, І.; Стойкова, Т.