Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Бєляєва, І. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 36
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Академічна мобільність як шлях до гармонізації з європейським освітнім простором
Бєляєва, І. М.
;
Стефанова, І.
2019
Актуальність викладання фандрайзингу для магістрів
Дамянова, С.
;
Бєляєва, І. М.
2021-04-08
Аналіз споживних властивостей сметани
Бєляєва, І. М.
;
Кравченко, А. С.
2020
Аналіз туристичних послуг Франції та Іспанії
Віннікова, В. О.
;
Бєляєва, І. М.
2021
Вплив каротиновмісних домішок на якість морозива
Бєляєва, І. М.
;
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
2011-05-19
Вплив упакування на зміни якості зеленого чаю у процесі зберігання
Попова, Т. М.
;
Бєляєва, І. М.
;
Ільків, І. С.
2020
Вплив інгредієнтів рецептури на структуру морозива
Бєляєва, І. М.
;
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
2019-05-15
Гармонізація харчових технологій з Європейськими стандартами
Бєляєва, І. М.
;
Ленерт, С. О.
2015
Дослідження антиоксидантної активності рослинних домішок у морозиві
Дейниченко, Г. В.
;
Бєляєва, І. М.
;
Шамцян, М. М.
2019
Дослідження властивостей КСБ-УФ як стабілізатора для м’якого морозива
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Бєляєва, І. М.
;
Кравченко, Т. В.
2014-05-22
Дослідження мінерального складу напівфабрикатів для м’якого морозива
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Бєляєва, І. М.
2015
Дослідження процесу заморожування нових видів м’якого морозива
Золотухіна, І. В.
;
Бєляєва, І. М.
2015
Застосування інноваційних методів навчання під час викладання дисципліни «Експертиза напоїв»
Черевична, Н. І.
;
Шаніна, О. М.
;
Бєляєва, І. М.
2013
Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка прогресивного обладнання для забезпечення тепло- та холодопостачання підприємств харчування та торгівлі»
Потапов, В. О.
;
Семенюк, Д. П.
;
Бєляєва, І. М.
;
Петренко, О. В.
;
Якушенко, Є. М.
;
Качалов, В. В.
;
Шевченко, С. О.
;
Гриценко, О. Ю.
;
Мольський, С. М.
2013
Звіт про науково-дослідну роботу «Товарознавча характеристика та оцінка якості бобів арахісу, районованих в Україні» (заключний)
Дубініна, А. А.
;
Кобрін, В. М.
;
Богомолов, О. В.
;
Летута, Т. М.
;
Бєляєва, Л. М.
;
Ленерт, С. О.
;
Віннікова, В. О.
;
Круглова, О. С.
;
Бєляєва, І. М.
;
Хоменко, О. О.
2019
Звіт про науково-дослідну роботу № 09-18-19 Б «Наукове обґрунтування рослинної сировини для розробки рецептурного складу продуктів з холестеринознижуючим ефектом» (остаточний)
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
;
Щербакова, Т. В.
;
Черевична, Н. І.
;
Ленерт, С. О.
;
Попова, Т. М.
;
Бєляєва, І. М.
;
Гершун, В. С.
;
Черевична, А. В.
;
Холодна, А. В.
;
Соколовська, Я. О.
2017
Звіт про науково-дослідну роботу № 13-16-17Б «Прикладні інженерні рішення та комп'ютерне моделювання технологічних процесів харчової індустрії» (остаточний)
Потапов, В. О.
;
Тормосов, Ю. М.
;
Саєнко, С. Ю.
;
Семенюк, Д. П.
;
Петренко, О. В.
;
Якушенко, Є. М.
;
Нечипоренко, І. В.
;
Лебединець, І. В.
;
Куценко, В. А.
;
Жеребкін, М. В.
;
Бєляєва, І. М.
;
Костенко, С. М.
;
Педорич, І. П.
2019
Зміна парадигми в системі захисту прав споживачів у ЄС
Стефанова, І.
;
Бєляєва, І. М.
2019-05-15
Зміна якості пряникових виробів під час зберігання
Попова, Т. М.
;
Бєляєва, І. М.
2021
Можливості проєктів співпраці програми ЄС «Еразмус+» у галузі вищої освіти
Бєляєва, І. М.
;
Стефанова, І.
;
Стойкова, Т.