Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Бєляєва, І. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 26
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Академічна мобільність як шлях до гармонізації з європейським освітнім простором
Бєляєва, І. М.
;
Стефанова, І.
2019
Актуальність викладання фандрайзингу для магістрів
Дамянова, С.
;
Бєляєва, І. М.
2021-04-08
Аналіз споживних властивостей сметани
Бєляєва, І. М.
;
Кравченко, А. С.
2020
Аналіз туристичних послуг Франції та Іспанії
Віннікова, В. О.
;
Бєляєва, І. М.
2021
Вплив каротиновмісних домішок на якість морозива
Бєляєва, І. М.
;
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
2011-05-19
Вплив упакування на зміни якості зеленого чаю у процесі зберігання
Попова, Т. М.
;
Бєляєва, І. М.
;
Ільків, І. С.
2020
Вплив інгредієнтів рецептури на структуру морозива
Бєляєва, І. М.
;
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
2019-05-15
Гармонізація харчових технологій з Європейськими стандартами
Бєляєва, І. М.
;
Ленерт, С. О.
2019
Дослідження властивостей КСБ-УФ як стабілізатора для м’якого морозива
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Бєляєва, І. М.
;
Кравченко, Т. В.
2014-05-22
Дослідження мінерального складу напівфабрикатів для м’якого морозива
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Бєляєва, І. М.
2015
Застосування інноваційних методів навчання під час викладання дисципліни «Експертиза напоїв»
Черевична, Н. І.
;
Шаніна, О. М.
;
Бєляєва, І. М.
2019
Зміна парадигми в системі захисту прав споживачів у ЄС
Стефанова, І.
;
Бєляєва, І. М.
2019-05-15
Зміна якості пряникових виробів під час зберігання
Попова, Т. М.
;
Бєляєва, І. М.
2021
Можливості проєктів співпраці програми ЄС «Еразмус+» у галузі вищої освіти
Бєляєва, І. М.
;
Стефанова, І.
;
Стойкова, Т.
2020
Оцінка і контроль потенційно небезпечних чинників, що виникають під час виробництва сиркових виробів
Щербакова, Т. В.
;
Бєляєва, І. М.
2012
Розробка нових способів отримання морозива
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Бєляєва, І. М.
2016
Сайт викладача у навчальному процесі
Бєляєва, І. М.
;
Качалов, В. В.
2016
Самостійна робота студентів із дисципліни «Сенсорний аналіз» у позааудиторний час
Черевична, Н. І.
;
Скирда, О. Є.
;
Бєляєва, І. М.
2021-04-08
Споживні властивості морозива
Бєляєва, І. М.
;
Білогривенко, К. Р.
2021-04-08
Споживні властивості м’ясних напівфабрикатів
Бєляєва, І. М.
;
Багінська, А. О.