Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2020 | Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печива | Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М. |
2017 | Використання порошку з кісточок винограду в технології здобного печива типу «американо» | Гревцева, Н. В.; Гречаник, Н. С.; Брикова, Т. М. |
2017 | Використання інноваційних технологій в індустрії гостинності | Брикова, Т. М. |
2015 | Використання інноваційного потенціалу готелю для підвищення його конкурентоспроможності | Чміль, Г. Л.; Брикова, Т. М. |
2019 | Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів | Самохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Касабова, К. Р. |
2015 | Дослідження вологоутримуючої здатності порошків із виноградних вичавків | Самохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М. |
2019 | Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів | Самохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Городиська, О. В. |
2018 | Дослідження впливу виноградних порошків на харчову та біологічну цінність здобного печива | Гревцева, Н. В.; Самохвалова, О. В.; Брикова, Т. М. |
2016 | Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печива | Самохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М. |
2014-05-22 | Ефективність функції контролю в готельно-ресторанному бізнесі | Балацька, Н. Ю.; Брикова, Т. М. |
2020 | Застосування інноваційних процесів у системі освіти | Брикова, Т. М. |
2020 | Звіт з науково-дослідної роботи «Рекомендації щодо до розробки стандартів обслуговування споживачів в засобах розміщення» (остаточний) | Терешкін, О. Г.; Малюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Полстяна, Н. В.; Кононенко, Т. П.; Балацька, Н. Ю.; Калєнік, К. В.; Дуб, В. В.; Брикова, Т. М.; Варипаєва, Л. М. |
2018 | Звіт про науково-дослідну роботу № 29-05-10Б «Формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі» (заключний звіт) | Малюк, Л. П.; Терешкін, О. Г.; Кононенко, Т. П.; Полстяна, Н. В.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.; Варипаєва, Л. М.; Калєнік, К. В.; Брикова, Т. М.; Федак, В. І. |
2016 | Звіт про науково-дослідну роботу №02-15-16-Б «Розробка інноваційних технологій хлібобулочних і кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначення з використанням продуктів переробки рослинної сировини» (заключний) етап: «Теоретичне обґрунтування використання нових продуктів переробки рослинної сировини у технологіях галузі і дослідження їх впливу на якість напівфабрикатів і готової продукції» | Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Кравченко, О. І.; Неклеса, О. П.; Касабова, К. Р.; Пілюгіна, І. С.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Запаренко, Г. В.; Новік, Г. В.; Брикова, Т. М.; Гречаник, Н. С.; Невдачина, Д. С.; Парфілова, М. М.; Різван, О. Ю.; Верешко, А. А.; Сердюкова, Ю. В.; Чернікова, Ю. О. |
2021-04-08 | Кототерапія як одна з інновацій ресторанного господарства | Брикова, Т. М.; Романюк, Л. Я. |
2016 | Нетрадиційні форми проведення лекцій | Брикова, Т. М. |
2011 | Організаційна культура в готельно-ресторанному господарстві | Брикова, Т. М.; Півовар, В. В. |
2011 | Організаційна культура як фактор успішної діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу | Брикова, Т. М. |
2021-04-08 | Особливості проєктування закладів ресторанного господарства | Брикова, Т. М.; Мисько, Ю. Ю. |
2019 | Особливості підвищення ефективності організації самостійної роботи студентів | Брикова, Т. М. |