Просмотр собрания по группе - Авторы Брикова, Т. М.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 34  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печиваГревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2017Використання порошку з кісточок винограду в технології здобного печива типу «американо»Гревцева, Н. В.; Гречаник, Н. С.; Брикова, Т. М.
2017Використання інноваційних технологій в індустрії гостинностіБрикова, Т. М.
2015Використання інноваційного потенціалу готелю для підвищення його конкурентоспроможностіЧміль, Г. Л.; Брикова, Т. М.
2019Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Касабова, К. Р.
2015Дослідження вологоутримуючої здатності порошків із виноградних вичавківСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2019Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Городиська, О. В.
2018Дослідження впливу виноградних порошків на харчову та біологічну цінність здобного печиваГревцева, Н. В.; Самохвалова, О. В.; Брикова, Т. М.
2016Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печиваСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2014-05-22Ефективність функції контролю в готельно-ресторанному бізнесіБалацька, Н. Ю.; Брикова, Т. М.
2020Застосування інноваційних процесів у системі освітиБрикова, Т. М.
2020Звіт з науково-дослідної роботи «Рекомендації щодо до розробки стандартів обслуговування споживачів в засобах розміщення» (остаточний)Терешкін, О. Г.; Малюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Полстяна, Н. В.; Кононенко, Т. П.; Балацька, Н. Ю.; Калєнік, К. В.; Дуб, В. В.; Брикова, Т. М.; Варипаєва, Л. М.
2018Звіт про науково-дослідну роботу № 29-05-10Б «Формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі» (заключний звіт)Малюк, Л. П.; Терешкін, О. Г.; Кононенко, Т. П.; Полстяна, Н. В.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.; Варипаєва, Л. М.; Калєнік, К. В.; Брикова, Т. М.; Федак, В. І.
2016Звіт про науково-дослідну роботу №02-15-16-Б «Розробка інноваційних технологій хлібобулочних і кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначення з використанням продуктів переробки рослинної сировини» (заключний) етап: «Теоретичне обґрунтування використання нових продуктів переробки рослинної сировини у технологіях галузі і дослідження їх впливу на якість напівфабрикатів і готової продукції»Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Кравченко, О. І.; Неклеса, О. П.; Касабова, К. Р.; Пілюгіна, І. С.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Запаренко, Г. В.; Новік, Г. В.; Брикова, Т. М.; Гречаник, Н. С.; Невдачина, Д. С.; Парфілова, М. М.; Різван, О. Ю.; Верешко, А. А.; Сердюкова, Ю. В.; Чернікова, Ю. О.
2021-04-08Кототерапія як одна з інновацій ресторанного господарстваБрикова, Т. М.; Романюк, Л. Я.
2016Нетрадиційні форми проведення лекційБрикова, Т. М.
2011Організаційна культура в готельно-ресторанному господарствіБрикова, Т. М.; Півовар, В. В.
2011Організаційна культура як фактор успішної діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесуБрикова, Т. М.
2021-04-08Особливості проєктування закладів ресторанного господарстваБрикова, Т. М.; Мисько, Ю. Ю.
2019Особливості підвищення ефективності організації самостійної роботи студентівБрикова, Т. М.